Bruce Willis, primele imagini după diagnosticul care i-a pus capăt carierei de actor. Cum arată starul din «Greu de ucis»

Ultima actualizare:

La o săptămână după ce lumea filmului a fost luată pe sus de retragerea lui Bruce Willis, în urma diagnosticului de afazie, starul din «Greu de ucis» a ieșit la o plimbare în natură cu soția și cu fiica lor, Mabel Ray.

Bruce Willis s-a retras din actorie în urma diagnosticului de afazie
Bruce Willis s-a retras din actorie în urma diagnosticului de afazie

Soția actorului, Emma Heming Willis, a împărtășit cu fanii de pe Instagram această experiență foarte personală, arătându-le tuturor cum face față soțul ei în această perioadă complicată.

Bruce Willis pare fericit și în largul lui, zâmbește și caută sprijinul în soția sa. În clipul postat de Emma (43 de ani), pe acordurile piesei Honky Tonk Women de la Rolling Stones, starul în vârstă de 67 de ani poate fi văzut plimbându-se printr-o zonă împădurită într-o zi senină de primăvară.

Emma a distribuit și două fotografii surprinse de fiica ei, cu ea și Bruce odihnindu-se pe un buștean, cu legenda „Mama și tata în mediul lor preferat”.

Bruce Willis poartă vestă portocalie peste o cămașă verde închis și un tricou alb, jeanși și cizme gri. Actorul îi zâmbește cald soției, îmbrăcată la rândul ei într-o jachetă închisă la culoare peste un top violet, jeanși albaștri și cizme maro îmblănite.

Peisajul este idilic, copaci, un râu învolburat și în fundal munții înzăpeziți.

Citește și: Cauza apariții bolii lui Bruce Willis. Întâmplarea de acum 20 de ani, care ar fi declanșat afazia

Familia lui Bruce Willis a făcut anunțul retragerii actorului

Familia extinsă a lui Bruce Willis, adică soția sa Emma, ​​fosta soție Demi Moore (59 de ani), și cele cinci fiice – Rumer (33 de ani), Scout (30 de ani), Tallulah (28 de ani), Mabel Ray și Evelyn (7 ani), au transmis o declarație comună pe Instagram săptămâna trecută, spunând că starul de la Hollywood „s-a confruntat cu unele probleme de sănătate și a fost recent diagnosticat cu afazie, o boală care îi afectează abilitățile cognitive”.

„Ca urmare a acestui fapt și după o îndelungă chibzuință, Bruce se retrage din cariera care a însemnat atât de mult pentru el. Acesta este un moment cu adevărat provocator pentru familia noastră și suntem foarte recunoscători pentru dragostea, compasiunea și sprijinul vostru.”

O persoană apropiată actorului din ”Pulp Fiction” a declarat pentru presa din SUA că familia actorului „a făcut tot ce s-a putut” pentru a-l ajuta și „s-a mobilizat pentru a-l ajuta pe Bruce să facă față la tot ce urmează”.

„Ca cineva care se confruntă cu probleme grave de sănătate, Bruce nu ar putea face parte dintr-o familie mai bună. A fost șocant. Și nu este ușor să vezi un soț declin”, a declarat sursa citată.

Citește și: Boala lui Bruce Willis. Decizia soției cu 24 de ani mai tânără, după diagnosticul de afazie

Ce este afazia

Afazia este o boală care afectează capacitatea de a comunica. Sunt mai multe tipuri de afazie, în măsura în care boala afectează vorbirea, modul în care persoana afectată scrie și înțelege atât limbajul vorbit, cât și cel scris.

Familia actorului nu a anunțat care este tipul de afazie cu care a fost diagnosticat Bruce Willis și nici ce anume a declanșat boala. Afecțiunea poate apărea în urma unei răni la cap sau a unui accident vascular cerebral sau poate fi un predecesor al unei tumori pe creier sau al bolii Alzheimer.

Pacienților care trăiesc cu această afecțiune le sunt recomandate de obicei terapia logopedică și învațarea unor modalități de a comunica non-verbal.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net