Cardi B, super sexy în noul ei videoclip! A purtat sandale cu 75.000 de cristale Swarovski

Ultima actualizare:

Cardi B (31 de ani) a scos o nouă melodie, intitulată „Like What (Freestyle)”, primul ei single solo după o pauză de trei ani. Videoclipul piesei este extrem de sexy, sper deliciul fanilor ei, care au așteptat cu nerăbdare să fie lansat.

Cardi B în lenjerie intimă strălucitoare cu cristale
Cardi B a purtat o ținută strălucitoare și cizme lungi (Foto: Instagram)

Cardi B, care în tinerețe a fost dansatoare la bară, a purtat un ansamblu argintiu și strălucitor semnat de Fredericks of Hollywood, format din chiloți și sutien, asortat unor cizme lungi până la coapsă. Încălțările, de la Y/Project, au fost ornate cu nu mai puțin de 75.000 de cristale Svarowski, potrivit publicației americane NY Post. Ținuta provocatoare i-a scos în evidență formele voluptoase care au consacrat-o.

Cardi B l-a părăsit pe Offset după ce a înșelat-o

Cardi B, care deține o avere de 80 de milioane de dolari, are doi copii, Kulture (5 ani) și Wave (2 ani) cu  fostul ei soț, Offset. Cei doi s-au căsătorit în 2017, însă s-au despărțit în 2023. Motivul ar fi fost infidelitățile repetate ale muzicianului. 

„Sunt singură, dar mi-a fost teamă să-mi placă – nu mi-e frică, pur și simplu nu știam cum să spun lumii. Vreau să încep 2024 cu inima deschisă. Nu știu. Sunt gata de o viață nouă, de un nou început. Și da, sunt entuziasmată.”, a declarat Cardi B, în luna decembrie a anului trecut.

Cu toate acestea, se pare că cei doi au rămas prieteni buni. Au petrecut Revelionul împreună, iar Offset a fost implicat și în regizarea noului ei videoclip. Fanii sunt de părere că cei doi se vor împăca așa cum au făcut-o și în trecut, mai ales că artista a dat de înțeles într-un LIVE pe Instagram că încă întreține relații intime cu Offset. 

Rapperul mai are trei copii din relații anterioare - Jordan Cephus (13 ani),  Kody Cephus (8 ani) Kalea Marie Cephus (8 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
image
actualitate.net
image
actualitate.net