Excentrica creatoare de modă Vivienne Westwood, cel mai îndrăzneț pictorial cu modele

Ultima actualizare:

Celebra creatoare de modă Vivienne Westwood, în vârstă de 81 de ani, a iscat controverse pe Instagram, în urma unui filmuleț de promovare ceva mai...neobișnuit. Iată imaginile care au stârnit vâlvă pe internet!

Vivienne Westwood, una dintre cele mai celebre și nonconformiste creatoare de modă din lume, nu se dezice de vechile obiceiuri și nu se ferește de controverse! Cum lumea modei e plină de excentricitate, nici designerul vestimentar nu face notă discordantă, chiar dacă mulți sunt de părere că odată ajunsă la vârsta respectabilă de 81 de ani, întregul ei brand ar fi trebuit să devină ceva mai „serios”. 

Nu rata și: FOTO Una dintre cele mai faimoase creatoare de modă din lume, COMPLET GOALĂ, la 68 de ani!

Vivienne Westwood, cel mai îndrăzneț pictorial cu modele 

Recent, pe pagina oficială a casei de modă, apare un scurt clip de promovare, în care un model cu picioare lungi care abia încap în cadru pozează dezinvoltă alături de două doamne ce par la prima vedere a fi alese în mod întâmplător de pe stradă. 

Una dintre acestea, mai în vârstă, poartă un halat și o pereche de papuci, în timp ce cealaltă doamnă este îmbrăcată casual. Între cele două, modelul apare purtând o ținută chic, accesorizată cu cercei supradimensionați și tocuri, pregătită parcă pentru un pictorial sau o defilare pe catwalk.

La finalul filmulețului, în momentul în care fotomodelul se întoarce cu spatele la cameră, ținuta îi lasă însă la vedere posteriorul fără lenjerie intimă, printr-o crăpătură generoasă. Doamnele respective râd și...cam atât și cu video-ul!

Așa cum era de așteptat, internauții s-au întrebat, mai în glumă, mai în serios: ce naiba a fost asta?! Filmarea a iscat chiar controverse, după ce unii utilizatori ai platformei Instagram au fost de părere că „oamenii nu sunt accesorii”, neînțelegând exact rolul celor două persoane în conceptul video-ului.

Video-ul cu pricina a iscat controverse pe internet

 „De ce ai face asta?!”, „Ce mai e și asta?!”, „Nu are niciun sens.”, „Doar două doamne confuze care nu au știut cum să reacționeze când modelul și-a arătat pur și simplu fundul”., „Care e scopul? Care e mesajul? Pe mine m-au cam pierdut.”,  au fost câteva dintre comentariile dezaprobatoare.

Alții au explicat că, de fapt, cele două femei ar fi trecut pe lângă locul unde era ședința foto, admirând modelul respectiv, și așa ar fi luat naștere filmulețul.

„Ce-i așa greu? E clar că cele două femei au trecut pe lângă ședința foto și au fost rugate, în glumă, să participe și ele.”, a fost un alt comentariu. Cert este că imaginile au făcut vâlvă pe internet, fiind intens comentat în special momentul în care manechinul și-a arătat posteriorul dezgolit.

Desigur, filmulețul ar fi putut fi făcut la glumă, însă cu toate acestea echipa din spatele casei de modă a decis să îl și publice pe contul oficial, fiind, astfel, inclus în campania de promovare a brand-ului. 

De asemenea, și celelalte filmulețe ale campaniei au fost catalogate drept „bizare”, într-unul dintre acestea fiind protagonistă chiar și Vivivenne.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net