Christina Applegate, în lacrimi la Premiile Emmy! Reacția colegilor ei a uimit-o

Christina Applegate (52 de ani) a reușit să surprindă publicul prezent pe scena premiilor Emmy, luni seară, cu o apariție surpriză. Actrița a diagnosticată cu scleroză multiplă în 2021 și a declarat anul trecut că se va retrage din industria filmului și nu va mai putea participa la evenimentele de pe covorul roșu. Cu ajutorul tratamentului, ea a reușit să facă o scurtă apariție la ceremonia de decernare a premiilor Emmy și a fost aplaudată cu entuziasm de colegii ei de breaslă.

Christina Applegate, plângând pe scena Premiilor Emmy, la brațul lui Anthony Anderson
Christina Applegate a fost emoționată de reacția colegilor de breaslă (Foto: Profimedia)

Christina Applegate a urcat în baston pe scenă

Emoționată de reacția celorlalte staruri, Christina Applegate a ținut un discurs cu lacrimi în ochi. Starul, cunoscut publicului larg pentru rolul lui Kelly din „Familia Bundy”, a venit îmbrăcată într-o rochie vișinie din catifea și a urcat pe scenă în baston, ajutată de gazda evenimentului, Anthony Anderson. Toată sala s-a ridicat în picioare când a apărut Christina care, deși a plâns puțin pe scenă, a făcut și o glumă.

Silueta aceasta nu este rezultatul consumului de Ozempic (medicament care ajută la slăbit n.r)”, a spus Applegate, făcând trimitere la faptul că a luat în greutate din cauza tratamentului pe care îl urmează pentru boala ei.

„Vă mulțumesc foarte mult! O, Doamne! Mă faceți de rușine că vă ridicați în picioare. Unii dintre voi mă știți din «Familia Bundy». Nu trebuie să aplaudați de fiecare dată când fac ceva. O să plâng mai mult acum decât am făcut-o deja”, a continuat vedeta, care are o avere de 25 de milioane de dolari. Puține persoane se așteptau să o revadă pe Christina la o gală atât de mare, după ce anul trecut, în luna februarie, la SAG Awards, ea a declarat că acel eveniment a fost ultimul pentru ea. Christina a fost emoționată de gesturile de dragoste și susținere primite din partea publicului. Applegate a avut onoarea de a anunța câștigătoarea premiului pentru Cea mai bună actriță în rol secundar într-o comedie, care a fost acordat lui Ayo Edebiri din serialul „The Bear”. De altfel, Christina a fost și ea nominalizată la această categorie, pentru rolul ei din „Dead to Me”.

Christina Applegate a fost diagnosticată în urmă cu trei ani și a dezvăluit într-un interviu că a filmat ultimul sezon al acestui serial în timp ce se lupta cu simptomele sclerozei multiple. „Trebuia să procesez pierderea vieții mele, pierderea acelei părți din mine”, a spus ea la acea vreme. Actrița se mai poate deplasa doar cu ajutorul unui baston sau al unui scaun cu rotile. Din această cauză, s-a văzut nevoită să renunțe definitiv la actorie: „Nu îmi pot imagina să mă mai trezesc la 5 dimineața și să stau 12-14 ore în picioare, pe platourile de filmare. Nu mai pot face asta acum!”.

Scleroza multiplă este o boală care progresează în timp și care afectează sistemul nervos central. Bolnavii simt o slăbiciune a organismului, ajung în incapacitatea de a-și mai controla mișcările musculare și au pierderi senzoriale. Persoanele afectate nu se vindecă niciodată, dar cu un tratament corect, simptomele bolii se pot ameliora.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net