Cum a murit Diego Bertie, unul dintre cei mai iubiți actori din America Latină? A avut un sfârșit tragic

Diego Bertie, un cunoscut actor peruan, a murit la vârsta de 54 de ani, iar Mario Casaretto a confirmat informația. Autoritățile au revenit apoi cu detalii, după ce tragedia s-a produs în cursul acestei dimineți, în jurul orei 4:00.

diego bertie webp

Diego Bertie a fost un cântăreț și actor originar din Peru, cunoscut pentru numeroasele personaje pe care le-a adus la viață. S-a stins din viață în această dimineață după ce a căzut de la etajul 14 al apartamentului său din Miraflores. Artistul a ajuns la o clinică din apropiere rănit grav, dar a murit la scurt timp după aceea.

Vezi și: Doliu la Hollywood! Paul Sorvino, legendarul actor din filmul Goodfellas, a murit la 83 de ani

Reprezentantul și familia lui, care sunt șocați de ceea ce i s-a întâmplat actorului după ce acesta și-a dezvăluit recent orientarea sexuală și a împărtășit câteva detalii despre dragostea sa cu omul de radio Jaime Bayley, au confirmat informația.

Diego Bertie a murit într-un mod îngrozitor

Anterior, Mario Casaretto, comandantul general al pompierilor, a dezvăluit că au primit un apel de urgență cu privire la o persoană care a căzut și a suferit răni critice, inclusiv mai multe fracturi și răni la cap. La scurt timp după a fost dus la spitalul Casimiro Ulloa, iar cadrele medicale l-au declarat decedat, surprinzându-l pe partenerul actorului și pe niște rude care veniseră să se intereseze de starea lui.

Citește și: Dureros! Ce scrie pe raportul medico-legal al Ivanei Trump? A murit în propria-i casă

Carlos Sanchez, managerul lui Bertie, a contactat ATV și a spus că a fost șocat de vești: „Sunt uimit; Am aflat imediat despre asta. Tocmai am ajuns la spital. Sunt lipsit de cuvinte. Vreau să merg la spital, să vorbesc cu partenerul și familia lui, dar nimeni nu mă sună înapoi. Era nerăbdător ca albumul său să fie lansat, iar acum va fi responsabilitatea mea să fac acest lucru în onoarea lui.

Am petrecut mult timp alături de el. Părea foarte relaxat când l-am întâlnit. Diego era un om foarte muncitor, un actor serios și studios”.

Potrivit informațiilor publicate de autorități, decesul ar fi fost un accident. Diego Bertie și-ar fi pierdut echilibrul și s-ar fi prăbușit din vârful clădirii în care locuia în  Miraflores. Procedura de investigație trebuie, însă, finalizată înainte de a putea fi stabilită cauza morții.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
tragedie cobadin jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
David Beckham