Cum este Keanu Reeves atunci când nu-l vede nimeni. Iubita lui a făcut o serie de dezvăluiri

În ciuda faptului că sunt persoane discrete atunci când vine vorba de relația lor și viața personală, rareori aleg să ofere mici picanterii pe care publicul le primește cu brațele deschise. Este vorba, bineînțeles, de Keanu Reeves (59 de ani) și Alexandra Grant (50 de ani), cei care formează unul dintre cele mai celebre cupluri de la Hollywood. 

Keanu Reeves și Alexandra Grant / foto: Arhiva Click!
Keanu Reeves și Alexandra Grant / foto: Arhiva Click!

Atât Keanu Reeves cât și iubita lui, Alexandra Grant, aleg discreția atunci când vine vorba despre relația lor. Evenimentele de pe covorul roșu și aparițiile în lumina reflectoarelor îi aduc împreună în fața oamenilor. Totuși, în ciuda faptului că cei doi îndrăgostiți sunt extrem de rezervați în a face declarații despre relația lor, artista nu se poate abține și tot oferă o serie de dezvăluiri din intimitatea lor. 

Alexandra Grant, despre a fi împreună cu un bărbat faimos 

Iubita lui Keanu Reeves l-a însoțit pe actor la Los Angeles Beverly Arts Icon Awards, acolo unde el a cântat live împreună cu trupa sa Dogstar. 

Cât despre ceea ce presupune a fi iubita unui bărbat recunoscut la nivel mondial, Alexandra a făcut următoarele declarații: 

„Partea bună în a mă îndrăgosti ca adult este că mi-am construit propria carieră până la începutul relației noastre. Mă simt foarte încrezătoare când sunt cu el pe covorul roșu.”, informează filmnow.ro

„Este o mare inspirație pentru mine” 

 Keanu Reeves și Alexandra Grant s-au cunsocut în anul 2011, atunci când au legat și o frumoasă prietenie. Împreună au făcut echipă și au lucrat la o carte ilustrată pentru adulți „Ode to Happiness”. Reeves s-a ocupat de text, și Grant de ilustrații. 

Deși o bună perioadă de timp au fost doar prieteni, trecerea anilor a avansat această relația și a dus-o la rangul de iubiți, formând acum unul dintre cele mai apreciate și mai iubite cupluri de la Hollywood. 

„Am fost într-un moment de frustrare din viața mea. Mă simțeam ca un Maserati blocat în trafic. O mașină cu un motor puternic, care, din mai multe motive, nu putea să meargă la viteză maximă. Cunosc mulți oameni creativi care s-au simțit așa la un moment dat în viața lor.

Ce îmi place la Keanu și la relația noastră este că ne susținem unul pe celălalt și ne împingem să ne continuăm drum chiar și atunci când întâmpină blocaje. Este o mare inspirație pentru mine. Este atât de creativ și amabil. Lucrează foarte mult.”, a declarat Alexandra Grant. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net