Cum și-ar fi înscenat moartea cele mai cunoscute vedete și personalități istorice. Cele mai ciudate teorii ale conspirației lansate de fani

Ultima actualizare:

Indiferent dacă cred sau nu în ele, de-a lungul timpului, oamenii au lansat mai multe teorii în ceea ce privește moartea suspectă a celor mai cunoscute vedete de la Hollywood și a personalităților istorice. Ce spun ele?

Teorii bizare ale conspirației în jurul morții vedetelor
Teorii bizare ale conspirației în jurul morții vedetelor

Pentru a face față emoților, deoarece decesul idolului sau pur și simplu moartea celebrităților poate genera sentimente de neputință în rândul fanilor, au fost lansate teorii ale conspirației pentru a trece pentru traună.

Michael Jackson

De exemplu, Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, după ce inima i s-a oprit din cauza unei intoxicații severe cu anestezic. Cu toate acestea, mulți oameni cred că artistul și-a înscenat, de fapt, moartea pentru a scăpa de datorii.

John F. Kennedy

Asasinarea lui John F. Kennedy la 22 noiembrie 1963 a stârnit, de asemenea, o serie de teorii ale conspirației. De pildă, unii au crezut că moartea lui JFK a fost cauzată de extratereștri. De fapt, asasinatul a avut loc în centrul orașului Dallas, în timp ce președintele se afla într-o mașină cu soția sa Jacqueline. Un bărbat pe nume Lee Harvey Oswald l-a împușcat și l-a ucis. Asasinul a fost ucis înainte de începerea procesului și, prin urmare, nu a putut fi judecat.

Abraham Lincoln

La fel ca și asasinarea lui John F. Kennedy, moartea lui Abraham Lincoln, cel de-al 16-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, este înconjurată de numeroase teorii. Unii cred că Abraham Lincoln nu a murit cu adevărat în 1865, ci a supraviețuit sub diferite identități pentru o perioadă mult mai lungă de timp, sau că moartea sa a fost rezultatul unui ritual ocult. De fapt, Lincoln a fost asasinat de actorul de teatru John Wilkes Booth în timp ce se uita la o piesă de teatru.

Marilyn Monroe

În ceea ce privește moartea lui Marilyn Monroe, versiunea oficială este că a fost o moarte accidentală în urma unei supradoze de medicamente, dar unii cred că, de fapt, a fost otrăvită în mod deliberat de către membrii Illuminati, ca urmare a numeroaselor sale relații secrete cu bărbați importanți. Se crede că moartea actriței ar fi împiedicat scurgerea unor informații periculoase, conform clickpentrufemei.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net