De ce nu le dă Drew Barrymore cadouri de Crăciun fetițelor ei

Vedetele au alte tradiții de sărbători! Drew Barrymore (47 de ani) nu le oferă cadouri de Crăciun celor două fiice ale sale, Olive (10 ani) și Frankie (8 ani), deoarece este de părere că acestea nu s-ar bucura de ele. În schimb, pentru a simți bucuria sărbătorilor, Drew, care are o avere de 125 de milioane de dolari, își duce fetele într-o excursie.

Drew Barrymore își crește singură cele două fetițe (foto: Instagram)
Drew Barrymore își crește singură cele două fetițe (foto: Instagram)

Citește și: Cele mai ieftine cadouri pentru femei care nu depășesc 50 de lei. Unde le găsești 

„Întotdeauna le iau într-o excursie în fiecare Crăciun”, a declarat actrița, conform HuffingtonPost. Aceasta le oferă celor micuțelor cadouri pe tot parcursul anului, de aceea preferă  să le ofere o „amintire de viață” în cadrul sărbătorilor. „Îmi place foarte mult să călătoresc alături de ele de Crăciun”, a mai adăugat ea. Drew împarte cele două fetițe, pe Olive și Frankie, cu fostul soț Will Kopelman (44 de ani). Cei doi au divorțat în 2016, după patru ani de căsnicie.

 Drew Barrymore nu este singura mămică ce nu oferă daruri de Crăciun

Și nu doar ea le oferă copiilor săi un Crăciun diferit. După ce a cheltuit 13.000 de dolari pe cadourile de anul trecut, „iepurașul” Playboy Sara Blake Cheek (31 de ani), mamă a patru copii, s-a hotărât ca anul acesta micuții să nu aibă parte de daruri. Deși este milionară, ea a vrut să îi învețe o lecție. În schimb, ei pot alege cadouri pentru copiii nevoiași: „Scopul pentru mine de data aceasta este să îi învăț pe copii mei să fie umili. Vreau să dau fiecăruia un buget și să le spun să aleagă o grămadă de cadouri pentru cei care nu duc o viață la fel de bună ca ei”, a declarat Sara Blake, conform tabloidului DailyMail.

Vezi și: „Mamă, există Moș Crăciun?” Cum răspunde Lavinia Petrea la această întrebare. Sfaturi utile pentru părinți 

Sara Blake vrea ca cei patru copii ai ei să fie umili (foto: Facebook)
Sara Blake vrea ca cei patru copii ai ei să fie umili (foto: Facebook)

Trăiau cu aproape 125 de dolari pe lună

Modelul Playboy nu a dus dintotdeauna o viață luxoasă. Înainte de a fi „iepuraș”, mămica se lupta cu facturile la curent, iar banii care îi rămâneau după plata acestora, erau foarte puțini – în jur de 125 de dolari pe lună. „A fost o perioadă în care soțul meu a lucrat ore suplimentare, trecea rareori pe acasă și am avut aproximativ 125 de dolari rămași după ce toate facturile au fost plătite”, a mai adăugat mămica. De aceea Sara a decis că nu va avea o repetare a Crăciunului abundent de anul trecut și își dorește ca micuții ei să-i ajute pe cei care au mai multă nevoie în această iarnă.

Iată și: Cum pot alege părinții un cadou sigur pentru Moș Nicolae și Crăciun. Ce sfătuiește ANPC 

Și-a deschis și cont OnlyFans

Dar Sara nu își câștigă traiul doar din modeling. În anul 2020, superba blondă și-a deschis cont OnlyFans. Poreclită „micul ajutor al lui Moș Crăciun”, femeia le oferă bărbaților sfaturi despre cum să-și răsfețe și ce daruri să le ofere soțiilor. În schimb, nu toată lumea i-a respectat alegerile în carieră. La începutul acestui an i s-a interzis accesul în liga de fotbal a copiilor ei. Antrenorul de majorete al fiicei sale i-a spus că a fost eliminată din jocuri și că toate comunicările vor trebui făcute prin intermediul soțului ei. În ciuda eșecului, blonda intenționează acum să-și folosească averea pentru a-i sprijini pe alții mai puțin norocoși în luna decembrie a acestui an.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
tudor chirila si iulia mizgan jpg
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png