Declarație de dragoste uimitoare pentru Mariah Carey, la zece ani după divorț

Comediantul Nick Cannon care a avut un mariaj de șase ani cu supersatrul muzicii pop Mariah Carey a dezvăluit într-un interviu recent că încă e îndrăgostit de fosta sa soție, mai în vârstă decât el cu 10 ani. El a spus despre ea: „Nu este un simplu om. Ea este un dar de la Dumnezeu”

Nick Cannon, fostul soț al cântăreței Mariah Carey. Foto: Captura video
Nick Cannon, fostul soț al cântăreței Mariah Carey. Foto: Captura video

Nick Cannon: „Este dragostea vieții mele”

Comediantul, în vârstă de 42 de ani, a numit-o pe fosta soție, în vârstă de 53 de ani, „dragostea vieții mele” în timpul unui interviu recent pentru The Shade Room, în timp ce reflecta la momentul în care a început dragostea lui pentru starul pop.

Cannon: „La 12 ani puneam poze cu ea pe perete”

„Cel mai bun lucru din viața mea. Adică, vorbesc mereu despre asta”, a spus Cannon. „Aveam 12 ani când puneam pozele cu Mariah Carey pe perete și apoi chiar ea devine soția mea. Șil este cea mai mișto persoană pe care am întâlnit-o vreodată."

Cannon și Carey au fost căsătoriți din 2008 până în 2016. Împreună, au doi gemeni de 11 ani, Monroe și Moroccan.

„O mare parte din această dispoziție de bine pe care o am o primesc de la ea. Ea este întotdeauna fericită, face mereu ceva pentru ceilalți. Indiferent de ce se întâmplă în viață. Ea nu permite energie negativă în spațiul lor,” a spus Cannon arătând deschis cât de impresionat este de fosta lui soție chiar și la 10 ani după divorț.

„Este un dat de la Dumnezeu”

„Acea femeie nu este doar un om. Este un dar de la Dumnezeu”, a spus Cannon.

În ciuda divorțului lor, Carey și Cannon continuă să se susțină unul pe celălalt și pe copiii lor. În afară de gemenii pe care îi are cu Mariah Carey, Cannon mai are încă șase copii.

Cannon a vorbit despre rolul său de tată în timp ce discuta cu Entertainment Tonight și a spus că scopul său final este să se asigure că copiii lui au un viitor strălucit.

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net