Doliu în lumea muzicii! A murit un membru al trupei Pulp! Amintire emoționantă dezvăluită de colegii săi

Steve Mackey, basistul trupei Pulp a murit joi dimineață din cauza unei boli care nu a fost dezvăluită. Artistul avea 56 de ani.

Doliu în lumea muzicii! A murit un membru al trupei Pulp!. Foto: colaj/Instagram welovepulp
Doliu în lumea muzicii! A murit un membru al trupei Pulp!. Foto: colaj/Instagram welovepulp

Pulp a împărtășit vestea pe contul lor oficial de Instagram, scriind într-o postare: „Dragul nostru prieten și basist Steve Mackey a decedat în această dimineață. Gândurile noastre sunt alături de familia sa și de cei dragi".

Postarea a inclus o fotografie cu Steve făcută în turneul din 2012. Fotografia a fost realizată într-o liberă într-o zonă din Anzi plină cu zăpadă, trupa a mai adăugat: „Aveam o zi liberă, iar Steve a sugerat să facem o drumeţie, așa am făcut şi a fost o experienţă complet magică. Mult mai magică decât dacă ne-am fi holbat la pereţi în hotel toată ziua (ceea ce am fi făcut altminteri). Steve făcea lucrurile să se întâmple în viaţa lui şi în cea a trupei. Ne-ar plăcea foarte mult să credem că s-a întors în munţii aceia acum, în următoare etapă a aventurii lui''.

A murit Steve Mackey, basistul trupei Pulp

Soția lui Mackey, Katie, a făcut și vestea publică într-o postare pe rețelele de socializare:

„După trei luni de spitalizare, luptând cu toată puterea și determinarea lui, suntem șocați și devastați să ne luăm rămas bun de la strălucitul și frumosul meu soț, Steve Mackey. Steve a murit astăzi, o pierdere care ne-a lăsat pe mine, pe fiul său, Marley, pe părinții Kath și Paul, pe sora Michelle și pe mulți prieteni, cu inima zdrobită. Steve a fost cel mai talentat om pe care l-am cunoscut vreodată, un muzician, producător, fotograf și realizator excepțional. Ca și în viață, a fost adorat de toți cei cu care s-a întâlnit în multiplele discipline creative pe care le-a cucerit. Aș dori să-mi exprim sincere mulțumiri întregului personal NHS care a lucrat neobosit pentru Steve. Ne va lipsi dincolo de cuvinte,” este mesajul postat pe Instagram de Katie Grand.

Mackey a crescut în orașul Sheffield din Anglia, unde Pulp avea să se reunească pentru prima dată la sfârșitul anilor '70. S-a alăturat trupei în 1989 și a apărut pentru prima dată pe cel de-al treilea album al lor din 1992, „Separations". Mackey a continuat să cânte pe fiecare album ulterior, inclusiv pe „Different Class" din 1995, care s-a lăudat cu cel mai mare hit al trupei, „Common People". Colecția s-a remarcat în mișcarea Britpop - ceea ce a adus trupei un premiu Mercury Music Prize - care a cuprins, de asemenea, trupe precum Oasis, Blur și Suede. Pulp a lansat ultimul său album de studio,  „We Love Life", în 2001, conform Variaty.

După ce Pulp a intrat în pauză în 2002, Mackey a schimbat direcția pentru a se îndrepta spre cariera de producător. A lucrat la primele single-uri ale lui M.I.A. și a produs, de asemenea, pentru Florence and the Machine, Kelis, the Kills și Arcade Fire. Anul trecut, Pulp a anunțat că va susține o serie de concerte de reunire în 2023, deși Mackey a declarat că nu va participa pentru a se concentra pe celelalte activități d-ale sale din domeniul muzical, al filmului și al proiectelor fotografice, potrivit aceleași surse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net