Final de carieră pentru un artist legendar! Momente emoționante la concertul de adio: „Să cânt pentru voi a fost motivul meu de a trăi”

Turneul de rămas-bun al legendarului Elton John a ajuns, sâmbătă seară, 8 iulie, la final în Suedia. Spectacolul a avut loc la la Stockholm, în fața a aproximativ 30.000 de fani veniţi din toate colţurile lumii: „să cânt pentru voi a fost motivul meu de a trăi, iar voi aţi fost absolut magnifici”, a spus aceasta. 

Elton John și-a luat adio de la fani, la concertul din Suedia Foto: Shutterstock
Elton John și-a luat adio de la fani, la concertul din Suedia Foto: Shutterstock

Elton John și-a luat adio de la fani

Ultimul său concert a adunat zeci de mii de oameni, la Stockholm, unde artistul a cântat cele mai populare melodii, printre care şi "Candle in the Wind". Timp de două ore şi jumătate, starul în vârstă de 76 de ani şi-a bucurat fanii poate pentru ultima oară şi le-a mulţumit pentru toată susţinerea lor.

Să cânt pentru voi a fost motivul meu de a trăi, iar voi aţi fost absolut magnifici", a spus el în faţa unui public numeros. Cu acest ultim turneu, „un capitol important din istoria rock'n'roll-ului se încheie", a scris cotidianul Expressen.

Artistul a susţinut 330 de concerte în acest turneu

Sâmbătă a fost a doua seară consecutivă în care stadionul a găzduit o sală plină pentru starul britanic pentru ultima etapă a acestui ultim turneu, care a început în urmă cu cinci ani şi a fost întrerupt de Covid-19 şi de o operaţie la şold în 2021.

Cu "Farewell Yellow Brick Road", Elton John a susţinut 330 de concerte înainte de Stockholm, străbătând Europa, Australia, Noua Zeelandă, SUA, Canada şi Marea Britanie.

În total, artistul în vârstă de 76 de ani a cântat în faţa a 6,25 milioane de fani în acest turneu.

Elton John a confirmat că nu va mai pleca în turnee

Elton John a confirmat că „nu va mai pleca niciodată în turneu”, dar ar putea face „un lucru unic” în viitor. „Vreau să-mi apreciez familia, fiii mei, soțul meu, totul. O merit”, a spus el.

El a dedicat cântecul său „Don't Let The Sun Go Down On Me” trupei, echipei și familiei sale. Concertul a durat mai mult de două ore.

Elton John a câștigat cinci premii Grammy în 50 de ani de carieră 

Cântărețul în vârstă de 76 de ani a câștigat cinci premii Grammy într-o carieră spectaculoasă care se întinde pe parcursul a 50 de ani și aproape 4.600 de spectacole în întreaga lume.

Puțini sunt cei care știu, însă că în toată cariera sa de peste cinci decenii, Elton John a vândut peste 450 de milioane de discuri la nivel mondial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net