Helen Mirren, fabuloasă la Cannes la cei 76 de ani! Cum a apărut pe covorul roșu

La cei 76 de ani, Helen Mirren continuă seria ținutelor spectaculoase! Cea mai clară dovadă că actrița reușește în continuare să întoarcă toate privirile este cea mai recentă apariție a sa, pe care bifat-o în cadrul Festivalului de la Cannes.

Actrița Helen Mirren, în vârstă de 76 ani, renumită pentru pelicule precum „The Queen” sau „Hitchcock”, a participat vineri, pe 27 mai, la cea de a 75-a ediție anuală a festivalului de la Cannes, organizată la Palais des Festival.

Citește și: Helen Mirren, lecție de eleganță retro la 75 de ani, pe covorul roșu de la Cannes

Helen Mirren, apariție fabuloasă la Cannes

Diva de la Hollywood a reușit să întoarcă din nou toate privirile celor prezenți, după ce ultimele sale apariții au fost pline de eleganță și îndrăzneală.

Nici participarea sa la Festivalul de la Cannes nu a făcut notă discordantă, actrița premiată cu Oscar făcându-și apariția pe covorul roșu la proiecția filmului „Mama și fiul” (Un Petit Frere). Helen Mirren a purtat o rochie metalică spectaculoasă, lungă până în pământ, decorată cu paiete argintii. Recent, Helen a fost fotografiată în cadrul unei gale într-un outfit asemănător, părând că a făcut o pasiune pentru acest gen de look.

Citește și: Cum arată actrița Helen Mirren la 76 de ani, într-o rochie care i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Ținuta strălucitoare a fost accesorizată cu o pereche de cercei Chopard cu diamante, pentru un plus de eleganță, iar în picioare actrița a purtat o pereche de pantofi cu toc înalt, de culoare neagră.

De asemenea, și preferința vedetei pentru machiaj și coafură a atras atenția. Deși pentru seara de gală a fost adepta unui look glamour, aceasta nu își maschează vârsta sub prea multe straturi de fond de ten.

Machiajul ochilor a fost însă unul cu adevărat special. Helen, care este de altfel și reprezentanta firmei de cosmetice L'Oreal Paris, a îndrăznit puțin mai mult la acest capitol, alegând un contur de tipul „ochi de pisică”, linia tușului punându-i în evidență privirea. Părul, prins la tâmple, a fost lăsat lung pe spate, vedeta optând cel mai probabil pentru extensii.

Helen Mirren nu se teme să își arate ridurile!

Pe lângă întreaga sa activitate artistică, Helen Mirren reprezintă un adevărat model de asumare și dezinvoltură, având în vedere că în era în care tot mai multe vedete aleg să apeleze la intervenții estetice pentru a-și „ascunde” vârsta, pentru actriță ridurile sale de expresie nu sunt decât dovada rolurilor bine jucate, de-a lungul timpului. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net