Imagini inedite cu Jennifer Aniston. A arătat fanilor terasa casei sale de 21 de milioane de dolari

Ultima actualizare:

Jennifer Aniston a arătat fanilor săi un video realizat în casa sa chiar înainte de a pleca la premiera filmului „Murder Mystery 2”. Filmarea începe cu rochia sa fabuloasă pe care a purtat-o la eveniment. Rochia este filmată pe tersasa casei, iar fanii au putut observa panorama pe care o oferă aceasta.

jennifer aniston  foro   Instagram jpg

Videoclipul postat pe pagina sa oficială de Instagram unde are nu mai puțin de 41,7 de milioane de urmăritori continuă în interiorul casei. În imagini apare Jennifer Aniston îmbrăcată în rochia care îi scoate în evidența picioarele tonifiate.

Următoarele secunde din filmare o arată pe actriță în garajul casei pregătindu-se să urce în mașina care avea să o ducă la premiera filmului „Murder Mystery 2”.

În câteva secunde de început Jennifer Aniston apare în filmare pe terasă cu cei doi câini ai săi. Fanii au putut observa că de pe tersa cu balustradă din sticlă se poate vedea întreg carierul Bel Air.

Aniston își iubește casa

Jennifer Aniston este îndrăgostită de casa ei. De -a lungul ultimilor doi ani ea a mai postat imagini din locuința sa de lux.

Casa sa are 8.500 de metri pătrați. Construcția este finalizată în 1965, iar Aniston a achiziționat-o în 2011. Vila are patru dormitoare, șase băi, o cramă și o piscină, având vedere atât la oraș, cât și la ocean.

Jennifer Aniston face sport în fiecare zi 

La premiera filmului Muder Mystery 2, Aniston a arătat fabulos în rochia sa scurtă și transparentă care i-a pus în valoare picioarele tonifiate și bronzate. 

Aniston are 54 de ani, dar arată de 30. Și asta pentru că face sport în fiecare zi și arată fanilor săi acest lucru. Într-un videoclip Aniston aleargă iar costumul pe care îl poartă o face să arate extrem de sexy. Într-un alt videoclip, Aniston s-a filmat în casă în timp ce face exerciții de dificultate care arată ce mobilitate de invidiat are. 

image
image
image
image
image
image
dorian si zanni jpg
ilinca stan jpg
angela similea
adela si radu valcan jpg
kate 3 jpg
p 098yt jpg