Jason Momoa s-a tatuat cu un colț de rechin! Imaginile sunt incredibile

Jason Momoa, în vârstă de 43 de ani, estee foarte mândru de rădăcinile sale și, cu orice ocazie, aduce un tribuit tradițiilor și locuitorilor din Hawaii, Honolulu, locul în care s-a născut. Recent, starul de la Hollywood și-a făcut un nou tatuaj, pe cap, respectând tehnica străveche de realizare a acestora. 

Jason Momoa, transformare radicală de look
Jason Momoa, transformare radicală de look

Jason Momoa este cunoscut publicului pentru rolurile avute, relația cu Lisa Bonet, fizicul impresionant, tatuajele numeroase, dar și iubirea nespusă pe care o poartă locului de baștină. Originar din Hawaii, Jason Momoa și-a făcut un nou tatuaj care onorează tradițiile locale. 

În urmă cu aproximativ două săptămânoi, Jason Momoa s-a lăsat pe mâinile băștinașilor pentru a-și tatua scalpul. Aceștia nu au folosit ace și aparate sofisticate așa cum vedem în saloanele din întreaga lume, ci un colț de rechin. Jason a documentat întreaga procedură, despre care putem bănui că a fost dureroasă, și a distribuit imaginile pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Lisa Bonet este istorie! Cine l-a cucerit pe Jason Momoa 

Tipul a trecut, desenul de pe piele s-a vindecat, iar Jason își afișează mândru noua capodoperă. Zilele trecute a fost surprins în Sydney, Australia, în timpul unei pauze de filmare. Relaxat, cu pletele în vânt și cu un tricou mov pal, Jason s-a relaxat alături de câțiva prieteni și, judecând după imagini, a avut o stare de spirit foarte bună. 

Jason Momoa iubește din nou după despărțirea de Lisa Bonet 

Anul 2022 a fost unul dificil pentru Jason Momoa. La începutul lui 2022, actorul lua o lume întreagă prin surprindere, anunțând divorțul de Lisa Bonet, cu care a fost căsătorit cinci ani și alături de care a format un cuplu mai bine de 15 ani. 

Vezi și: Jason Momoa, apariție surprinzătoare într-un film pentru copii 

Nici Jason, nici Lisa nu au comentat pe marginea motivului care a cauzat separarea lor, iar mulți au crezut că, în cele din urmă, vor găsi o cale de a se împăca. Speranțele fanilor au fost, însă, ruinate atunci când Jason Momoa s-a afișat, în luna iulie alături de  Eiza Gonzalez, o actriță cu zece ani mai mică decât el.

Nu au participat împreună la evenimente mondene, însă au fost surprinși de mai multe ori la plimbare, pe motorul Harley Davidson al starului.

Jason și Eiza s-au cunoscut la începutul anului 2022, la scurt timp după separarea lui Jason de fosta soție. „Atracția dintre ei a fost una puternică și și-au dat seama că au o multitudine de aspecte în comun. Petrec timp împreună. El chiar ține la ea. Are un program ocupat, dar se bucură de clipele împreună. Nu este nimic foarte serios între ei în acest moment", a declarat o sursă apropiată cuplului.

Sursă foto: Instagram Jason Momoa

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net