Katy Perry, show erotic pe scenă! A făcut spectacol la Rio

Ultima actualizare:

Katy Perry (39 de ani) a făcut furori la festivalul Rock in Rio 2024, din Brazilia! Vedeta americană, care se laudă cu o avere de 350 de milioane de dolari, a fost îmbrăcată într-o ținută sexy, formată dintr-un body bej cu detalii metalice și ciorapi albi, înalți peste genunchi.

Katy Perry a urtat un body bej cu detalii metalice, la concertul din Rio. Septembrie 2024
Katy Perry a urtat un body bej cu detalii metalice (Foto: Profimedia)

Katy Perry, într-o ținută super sexy la concert

Katy Perry le-a arătat posteriorul fanilor ei (Foto: Profimedia)
Katy Perry le-a arătat posteriorul fanilor ei (Foto: Profimedia)

Coregrafia pe care a interpretat-o alături de dansatorii ei a transformat concertul într-un show erotic. Aproximativ 10.000 de oameni au fost prezenți la spectacol, potrivit Billboard. Katy Perry i-a surprins pe fani aducând-o pe scenă pe legenda pop Cyndi Lauper, pentru un duet al hitului din 1984, „Time After Time”.

„Vreau să cânt una dintre melodiile mele preferate, înseamnă atât de mult pentru mine, mai ales în Brazilia”, a spus Perry publicului. Katy este logodită cu actorul britanic Orlando Bloom (47 de ani). Cuplul are o fetiță pe nume Daisy Dove (3 ani).

Katy Perry a slăbit foarte mult în ultima vreme

Katy Perry a slăbit destuld e mult în ultimii ani! Deși s-a zvonit că a folosit medicamentul injectabil Ozempic, la fel cum fac multe alte vedete de la Hollywood și nu numai, apropiații artistei susțin că ea a dat jos kilogramele în plus cu o dietă strictă și cu mult sport.  Ea a urmat regimul alimentar și antrenamentele zilnice pe care le face logodnicul ei, care la rândul său este într-o formă de zile mari.

Ea adoră mâncărurile condimentate, puiul prăjit și dulciurile. Recent, a devenit mai disciplinată în ceea ce privește mâncarea și a decis să urmeze dieta lui Orlando Bloom. A făcut mai mult sport, pentru că vrea să susțină câteva spectacole de promovare a noului album, iar pentru asta și-a dorit să arate bine. Orlando a ajutat-o. Mănâncă și se antrenează exact ca el. A renunțat complet la alimentele procesate și la băuturile alcoolice. A muncit din greu și mănâncă sănătos!”, a precizat o sursă apropiată de Katy Perry, în urmă cu ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Alesia Eram
banner Nelu Vlad
Banner Ion Paladi
banner Lora
delia colaj instagram jpg
WhatsApp Image 2024 09 23 at 15 59 15 jpeg
ruxi colaj instagram jpg
Banner Connect-R
image
actualitate.net
image
actualitate.net