Megan Thee Stallion, ținută de infarct! S-a costumat într-un personaj sexy din desene animate

Megan Thee Stallion a pus pe jar inima fanilor din lumea întreagă, după ce s-a pozat în ipostaze provocatoare. Artista americană, care se laudă cu o avere de 30 de milioane de dolari, a lucrat intens în sala de sport pentru a avea o asemenea siluetă, așa că nu e de mirare că vrea să o etaleze în ținute cât mai sumare.

Megan Thee Stallion, costumată în Boa Hancock din One Piece
Megan Thee Stallion s-a costumat în Boa Hancock (Foto: Instagram)

Zilele trecute, Megan Thee Stallion, pe numele ei real Megan Jovon Ruth Pete, s-a pozat într-o costumație deosebit de sexy, inspirată din personajul Boa Hancock, din seria animată japoneză „One Piece”.

Ea a lansat, de asemenea, o nouă melodie intitulată  „Boa”, produsă de LilJuMadeDaBeat. În videoclipul piesei, Megan Thee Stallion este protagonista unui joc video numit „The Curse of Thee Serpent Woman”. Săptămâna aceasta, artista de muzică rap pleacă într-un turneu muzical mondial, numit „Hot Girl Summer”.

Boa Hancock (foto: Wikifandom)
Boa Hancock (foto: Wikifandom)

Megan Thee Stallion, acuzată de hărțuire

În urmă cu câteva săptămâni, Megan Thee Stallion a fost acuzată de hărţuire de către fostul ei cameraman. Emilio Garcia a declarat că a fost obligat să asiste la o relaţie sexuală între artistă şi o altă femeie, fapte ce ar fi avut loc în 2022, în Ibiza. Artista ar fi făcut sex cu o altă femeie în mașina în care se afla și el, iar Garcia susține că tot drumul a fost un calvar pentru el și că vedeta l-a avertizat să nu spună nimic despre ce a văzut.

Pe lâgă asta, bărbatul susține că Megan nu l-a plătit suficient pentru colaborările sale, într-o plângere depusă recent la un tribunal din Los Angeles. Emilio Garcia a lucrat cu Megan Thee Stallion începând cu 2018, inclusiv pentru piesele „WAP” și „Hot Girl Summer”. 

„Megan ar fi trebuit să-i plătească clientului nostru ceea ce îi datorează, să îşi asume responsabilitatea pentru acţiunile sale şi să înceteze acest tip de hărţuire sexuală”, a spus Ron Zambrano, avocatul cameramanului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
emily burghelea jpg
Locația, florile și logistica au fost cel mai greu de realizat la nuntă Andei Adam cu Joseph Adam
Banner dependenți păcănele
cristina vasiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net