Met Gala 2022! Cele mai spectaculoase ținute de la cel mai important eveniment de modă al anului

Ultima actualizare:

Met Gala 2022 a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente ale acestui an, în care vedetele din toate domeniile au reușit să-și etaleze vestimentația pe covorul roșu. 

Lori Harvey, la Met Gala 2022
Lori Harvey, la Met Gala 2022

La Met Gala toate camerele de filmat și fotografiat au luat în vizor mai multe personalități, printre care se află și Billie Eilish, Elon Musk sau chiar celebrele surori Kardashian. 

Printre vedetele din generația nouă, Billie Eilish a fost cea care a reușit să strălucească în lumina reflectoarelor, afișându-se cu o ținută creată chiar de către Gucci. 

Billie Eilish, un stil gotic cu o rochie clasică, la Met Gala

Eilish, la doar 20 de ani, a îmbrăcat o rochie marca Gucci, cu un corset și detalii verzi, la care se adaugă broderii pe mâneci.

Reușind să îmbine stilul pe care îl promovează cu o rochie clasică, cântăreața a ales o vestimentație gotică cu decolteu amplu, cu bijuterii și un choker negru.

„Sunt într-un loc bun. Mă simt foarte încântată să văd niște prieteni și mă simt mai puțin emoționată decât eram data trecută. Vreau doar să mă distrez, să vorbesc și să socializez", a declarat vedeta, în cadrul transmisiunii de la Vogue. 

De asemenea, pentru Eilish, a fost important ca aspectul ei să fie sustenabil, anul acesta. Rochia ei a fost realizată din materiale biodegradabile, fiind foarte important să tragă un semnal de alarmă asupra pericolelor pe care încălzirea globală o reprezintă pentru societatea și viața noastră. 

„Am vrut doar să fiu cât mai ecologic posibil”, a spus Eilish în timpul transmisiunii amintite anterior. 

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, apariție neașteptată la Met Gala 2022

De asemenea, chiar și Elon Musk a reușit să surprindă pe toată lumea cu apariția sa la Met Gala 2022. Noul deținător al Twitter s-a făcut remarcat prin stilul său clasic, după ce a cheltuit peste 44 de milioane de dolari pentru achiziționarea platformei de socializare. 

Vezi și Zendaya cea mai elegantă și dezgolită vedetă a anului în topul Fabulous Fashion

Acesta a fost surprins alături de mama lui într-un costum cu cămașă albă, fiind la prima sa apariție publică după ce a cheltuit o sumă imensă de bani pentru a-și achiziționa platforma de socializare pe care a folosit-o, în trecut, pentru a promova mai multe criptomonede și pentru a se amuza alături de fanii acestuia. 

Khloe Kardashian, strălucitoare ca lumina soarelui

Bineînțeles, nelipsită a fost și apariția lui Khloé Kardashian, care și-a făcut debutul la Met Gala 2022, după ce ani de zile a ratat o invitație la cea mai mare seară din modă.

Citește și Ținute extravagante, șocante, bizare sau cuminți și pozele cu Kim Kardashian "fără față"

Vedeta „Kardashians”, în vârstă de 37 de ani, a uimit când a ajuns la Muzeul Metropolitan de Artă din New York, purtând o rochie aurie, strălucitoare, care a reușit să eclipseze chiar și vestimentațiile ce păreau destul de extravagante. Ea a completat aspectul uimitor cu mănuși lungi și negre și ochelari de soare.

Kim Kardashian, vedeta care a adus trecutul în prezent

Rochia lui Kim Kardashian a fost, de departe, una dintre cele mai apreciate de pe covorul roșu. Vedeta a purtat un model asemănător cu cel purtat de către cântăreața Marilyn Monroe în 1962, când i-a cântat „La mulți ani” chiar președintelui SUA de la vremea respectivă, John F. Kennedy.

Obiectul vestimentar a fost printre cele mai scumpe, fiind alcătuit din peste 6.000 de cristale realizate de către designerul Jean Louis.

De asemenea, Met Gala 2022 a fost primul eveniment monden important în care vedeta s-a afișat cu noul ei iubit, Pete Davison. 

Încă de la apariția celor doi pe covorul roșu, camerele de fotografiat și filmat au fost țintite asupra lor. Celebrul cuplu le-a oferit fotografilor doar o părticipă din dragostea pe care și-o poartă unul altuia. 

Regina Disney, Blake Lively, o rochie inspirată din basme

În calitate de copreședinte al Met Gala 2022, toată lumea s-a așteptat ca Blake Lively să se prezinte într-o ținută ce depășește toate așteptările, dar vedeta a reușit să-i dea pe spate chiar și pe cei mai mari critici.

Anul acesta, vedeta s-a afișat pe covorul roșu purtând o rochie fabricată chiar de Versace, care s-a transformat, la propriu, pe măsură ce aceasta urca scările.

Blake Lively’s dress is unveiled at the #MetGala. https://t.co/2kVWwK9Yn6 pic.twitter.com/Vo4XCydMRt

— Variety (@Variety) May 2, 2022

Rochia care ne amintește de prințesele Disney purtată de Lively a fost prinsă cu o fundă uriașă, dar care a fost desfăcută chiar de asistenții personali, care s-au asigurat că vedeta va fi cap de afiș în materie de fashion.

Pe măsură ce urca scările, rochia aurie cu care s-a prezentat s-a transformat într-un majestic albastru, care i-a lăsat cu gura pe căscată pe marea majoritate a invitaților și criticilor de modă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net