O recunoașteți? Ieri era o actriță iubită la Hollywood, azi este o rockeriță rebelă. A venit fără sutien la un eveniment

Ultima actualizare:

Taylor Momsen (31 de ani) a captivat toată atenția pe covorul roșu, la Săptămâna Modei de la New York. Actrița și cântăreața americană, care deține o avere de 4 milioane de dolari, a purtat o ținută îndrăzneață, care i-a scos în evidență pătrățelele de pe abdomen.

Taylor Momsen nu a purtat sutien, la Săptămâna Modei de la New York
Taylor Momsen nu a purtat sutien, la Săptămâna Modei de la New York (Foto: Profimedia)

Taylor Momsen și-a pus bandă adezivă pe sâni

Vedeta a venit la eveniment îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri cu pete gri, la care a asortat o haină lungă. Dar ce a atras privirile tuturor a fost faptul că blondina nu a purtat sutien, alegând să își etaleze sânii, pe care i-a acoperit cu câteva fâșii negre de bandă adezivă.

Taylor Momsen a devenit cunoscută la Hollywood după ce a jucat rolul lui Jenny Humphrey, în serialul de succes „Gossip Girl”. De asemenea, ea a interpretat-o pe Cindy Lou Who, în celebrul film „Cum a furat Grinch Crăciunul”. Taylor avea doar 6 ani la acea vreme. Pe lângă asta, ea a avut și o carieră de succes ca model. În prezent, ea se concentrează mai mult pe muzică, având în palmares patru albume cu trupa ei rock, The Pretty Reckless, pe care a fondat-o în 2008.

A regretat că a jucat în „Cum a furat Grinch Crăciunul”

În urmă cu ceva timp, Taylor Momsen explicat că a fost tachinată de colegii ei pentru că a apărut în filmul „Cum a furat Grinch Crăciunul”. „În primul rând, mi-a schimbat viața într-o multitudine de moduri – unul dintre ele fiind că am fost luată la mișto fără încetare. De fiecare dată când începeam școala într-un loc nou, nici măcar nu cred că copiii îmi știau numele. Eram doar Grinch Girl. Toți mă tachinau. M-am obișnuit, dar m-am simțit izolată de ceilalți copii.”, a declarat ea în cadrul podcastului Podcrushed.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net