Opulență amoroasă de 10 carate: Dana Blumberg și Robert Kraft, cuplul care arată că dragostea n-are vârstă

Dana Blumberg a dat dovadă de maximă opulență, arătându-și fără nici cea mai mică jenă inelul de logodnă de 10 carate, în timp ce se plimba pe stradă alături de logodnicul ei, miliardarul Robert Kraft.

Cuplu s-a alăturat și altor miliardari și persoane influente, printre care se numără și CEO-ul Twitter, Parag Agrawal, Bill Gates și Bob Chapek. 

Vezi și alte informații despre cei mai bogați oameni de pe planetă: Boss-ul Amazon se relaxează și face 142.667 $ pe minut! Unde a făcut Crăciunul Jeff Bezos?

Dragostea nu are vârstă

Robert Kraft, în vârstă de 81 de ani, are o avere estimată de aproximativ 8,3 miliarde de dolari, iar marea întrebare pentru Dana Blumberg a venit în luna martie, după ce au fost într-o relație timp de trei ani. Chiar și așa, cuplul are o diferență de vârstă neglijabilă... doar vreo 33 de ani.

Acesta a fost observat purtând o jachetă de culoare albastră, o pereche de pantaloni de culoare închisă și o pereche de încălțăminte sport marca Nike. În schimb, Blumberg a mers pe ceva mai minimalist - un top alb, pantaloni roz și o pereche de sandale maro deschis.

Citește și despre: Unde se refugiază Melinda Gates în timpul divorțului de fondatorul Microsoft

Noutățile privind logodna celor doi au trecut pe sub radar, dar designerul lui Robert Kraft, Tommy Hilfiger, în vârstă de 70 de ani, a făcut marele anunț în timpul Galei amfAR. 

Kraft are patru copii cu Myra, fosta lui soție care s-a stins de cancer, și toți sunt mai bătrâni decât logodnica lui: Jonathan are 58 de ani, Daniel are 56, Joshua se bucură de 54 de ani, iar David este puțin mai tânăr, la doar 50 de ani. 

La un an după ce fosta lui soție s-a stins, miliardarul a început o relație cu Ricki Noel Lander, care acum are 42 de ani. Se zvonește că cei doi s-au separat în 2018.

Kraft o cunoștea deja pe Blumberg înainte ca cei doi să înceapă o relație. Cei doi au fost observați la Fundația Elton John pentru SIDA, în 2017. Totuși, se zvonește că cei doi nu au început o relație mai serioasă decât mai târziu, în 2019.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net