Fosta parteneră a lui Elon Musk, despre miliardar: «Trăiește în sărăcie. Aveam o gaură în saltea»

Grimes, fosta parteneră a lui Elon Musk, desemnat cel mai bogat om din lume la ora actuală, a oferit un interviu surprinzător despre modul în care trăiește, de fapt, directorul general al companiei Tesla, dezvăluind că de cele mai multe ori acesta se află „sub pragul sărăciei”.

Grimes, dezvăluiri surprinzătoare despre Elon Musk Foto: Getty
Grimes, dezvăluiri surprinzătoare despre Elon Musk Foto: Getty

Grimes, pe numele ei real Claire Elise Boucher, care i-a dăruit de curând și un copil lui Elon Musk, a vorbit despre viața alături de miliardar, desemnat, de altfel, și cel mai bogat om din lume, prin prisma investițiilor și a afacerilor sale.

Grimes, care a tot trecut prin despărțiri și împăcări cu Musk, a dezvăluit într-un interviu publicat săptămâna aceasta că fostul ei partener - deși există zvonuri că cei doi și-ar continua relația în prezent- trăia uneori „sub pragul sărăciei”, informează Business Insider.

Grimes, dezvăluiri surprinzătoare despre modul în care trăiește Elon Musk

Vorbind pentru Vanity Fair, artista și-a amintit cum a găsit la un moment dat o gaură în partea ei de saltea, în timp ce locuia alături de Elon Musk la casa lui din în Los Angeles.

Grimes l-ar fi rugat pe partenerul ei să cumpere o saltea nouă, iar răspunsul acestuia a frapat-o. În ciuda averii sale colosale, Musk i-ar fi sugerat să aducă salteaua ei de acasă pentru a o schimba pe a lui, care era găurită, în loc să cumpere una noua.

Să fie oare acesta modul prin care fondatorul companiei Space X să își fi acumulat averea imensă? Grimes a povestit, de asemenea, că Musk nu ar da bani nici pe mâncare sau o locuință mai „potrivită” pentru un miliardar, unde să existe pază și firmă de securitate. Aceasta a dezvăluit că timp de 8 zile la rând au mâncat doar unt de arahide.

Totuși, există voci care au criticat declarațiile artistei, care a făcut referite la casa de 40.000 de dolari în care a locuit cu Musk drept una „nesigură și nepotrivită”, lăsând să se interpreteze că și-ar fi dorit o locuință mai scumpă. Acest lucru nu înseamnă însă „sub pragul sărăciei”, spun cei care o critică.

Nici măcar nu și-ar cumpăra o saltea nouă. Aveam o gaură în saltea. El clar nu trăiește ca un miliardar. Trăiește uneori sub pragul sărăciei. Până când i-am spus că nu putem trăi în casa lui de 40.000 de dolari, unde vecinii ne filmau și nu exista deloc securitate. Și mâncam unt de arahide timp de 8 zile la rând.”, a declarat artista, pentru sursa anterior menționată.

În mai 2020, Musk a scris pe Twitter că își va vinde toate bunurile și că „nu va deține nicio casă”. Se zvonește că miliardarul locuiește într-o locuință modestă, stând cu chirie.

Grimes a mai povestit pentru Vanity Fair despre cum relația ei cu cea mai bogată persoană din lume a făcut-o să se simtă „prinsă între două lumi”, după ce a fost acuzată că și-a încălcat toate principiile și a intrat într-o relație cu un miliardar, ea fiind în trecut un critic aspru al acestei clase sociale.

Grimes, despre al doilea copil cu Elon Musk

În același interviu, Grimes a explicat că ea și Musk mai au împreună un copil, o fetiță care a venit pe lume „în secret”, pe care ei o strigă „Y”. Cuplul mai are un băiețel, pe care l-au numit X Æ A-Xii — pronunțat „X A.I. Arhanghel”, care s-a născut în mai 2020.

Y, al cărei nume complet este Exa Dark Sideræl Musk, ar fi fost concepută printr-o mamă surogat și este al șaptelea copil al lui Musk, care mai are copii cu alte partenere. Atunci când au anunțat numele fiului lor, cuplul a creat o reală controversă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net