Planurile de Crăciun al Reginei Elisabeta, date iar peste cap. Soţul Prinţesei Anne are Covid

Regina Elisabeta a II-a este din nou obligată să îşi regândească planurile de Crăciun, după ce fiica ei, Prinţesa Anne şi soţul acesteia nu i se vor alătura în ziua de 25 decembrie.

Regina Elisabeta,alături de Prinţesa Anne foto: AFP
Regina Elisabeta,alături de Prinţesa Anne foto: AFP

Timothy Laurence, soţul lui Anne, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, aşa că se află în izolare la reşedinţa sa din Gloucestershire ,Garcombe Park, pe care o împărtăşeşte cu prinţesa. Anne este şi ea în izolare acolo, conform dailymail.co.uk.

Potrivit unor surse din preajma familiei regale, soţul lui Anne a contactat deja pe toată lumea de pe 20 decembrie, pentru a îi informa că are Covid. Conform noilor reguli de carantinare din Marea Britanie, cei care au coronavirus trebuie să stea în izolare doar şapte zile, nu zece ca până acum. Nu se ştie exact de când este bolnav soţul Prinţesei Anne, dar, având în vedere vârsta Reginei, ei nu vor merge la prânzul festiv pentru a nu risca orice infecţie.

Anne, cu soţul ei,Timothy Laurence foto: Getty
Anne, cu soţul ei,Timothy Laurence foto: Getty

Regina Elisabeta a anulat tradinţionalul Crăciun de la Sandringham

Vestea vine după ce Regina Elisabeta a anunţat că nu va petrece Crăciun la Sandringham, aşa cum obişnuieşte, ca o măsură de precauţie împotriva noii variante Omicron. Nici nu va merge la biserică în dimineaţa zilei de 25 decembrie, aşa cum făcea în alţi ani,  pentru a evita o adunare de oameni care ar putea să nu respecte regulile de distanţare socială şi să se îmbolnăvească de Covid.

În schimb, suverana de 95 de ani va rămâne la Windsor, unde a petrecut mare partea a pandemiei. Va fi, de asemenea, primul Crăciun petrecut fără Prinţul Philip, cu care a fost căsătorită din 1947. El a murit în aprilie, la 99 de ani.

În toamnă, Regina, a fost nevoită să anuleze mai multe evenimente publice, pintre care şi participarea la summitul pe problem climatice COP26, de la Glasgow, din cauza unor problem de sănătate. Monarhul a petrecut o noapte într-un spital din Londra, pentru o serie de analize. A fost externată însă şi se pare că se simte bine acum.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net