Povestea neștiută a actriței Debbie Reynolds: aproape a murit, după ce a pierdut o sarcină

Regretata actriță Debbie Reynolds are o poveste cutremurătoare de viață. Recent, a reintrat în atenția publicului un interviu pe care i l-a oferit lui Joan Rivers, în care a vorbit despre durerea resimțită în momentul în care a pierdut o sarcină la șapte luni. A fost forțată să nu facă avort timp de șase săptămâni și aproape și-a pierdut viața.

În contextul în care întreruperile de sarcină au devenit ilegale în Statele Unite ale Americii, un videoclip a ajuns din nou în atenția internauților. Debbie Reynolds a trăit o adevărată dramă din cauza legilor împotriva avortului, căci a pierdut o sarcină și nu a putut să facă nimic în acest sens, până ce nu a ajuns la termen.

Nu rata nici: Elizabeth Taylor, protagonista unui triunghi amoros. I-a luat soţul celei mai bune prietene fără nicio remuşcare

În anul 1962, după ce au venit pe lume Carrie Fisher și Todd Fisher, Debbie Reynolds rămânea însărcinată din nou, pentru a treia oară. Fătul a încetat să se mai dezvolte și a murit în pântecul mamei, iar ea a fost forțată să ducă sarcina la bun sfârșit, confruntându-se cu dureri pe care nu le va uita vreodată.

Debbie Reynolds, dezvăluiri cutremurătoare despre tragedia din viața ei

„Voiam să am patru copii. I-am făcut pe Carrie și pe Todd, așa că voiam încă doi. Am rămas însărcinată imediat, am fost foarte norocoasă în sensul ăsta. A fost foarte greu să trec peste. În perioada aia, în care avorturile erau ilegale, indiferent dacă erai bolnavă, violată sau dacă bebelușul murea, era dezgustător, ridicol. A trebuit să duc sarcina la termen, asta era legea. Trebuia să fie un avort spontan, nu putea fi îndepărtat.

Vezi și: Actrița Debbie Reynolds a murit, la o zi după decesul fiicei sale Carrie Fisher. Ultimele ei cuvinte au emoționat o lume întreagă

Nu l-au mai putut lăsa pentru că deja toate otrăvurile m-ar fi omorât. Așa că au fost de acord să încerce să scoată bebelușul. În punctul ăsta, era deja foarte periculos”, a declarat vedeta, în trecut.

Din nefericire, s-a confruntat cu aceeași situație din nou, când și a patra sarcină a sfârșit în același mod. De data aceasta, însă, autoritățile i-au permis să avorteze, știind că prima oară aproape a murit, din simplul motiv că a respectat legea.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net