Povestea neștiută a actriței Debbie Reynolds: aproape a murit, după ce a pierdut o sarcină

Regretata actriță Debbie Reynolds are o poveste cutremurătoare de viață. Recent, a reintrat în atenția publicului un interviu pe care i l-a oferit lui Joan Rivers, în care a vorbit despre durerea resimțită în momentul în care a pierdut o sarcină la șapte luni. A fost forțată să nu facă avort timp de șase săptămâni și aproape și-a pierdut viața.

stanga
dreapta
Debbie Reynolds foto afp
Debbie Reynolds
singin in the rain debbie reynolds leaf dress jpeg
liz taylor eddie fisher debbie reynolds jpg jpeg
Debbie Reynolds jpeg

În contextul în care întreruperile de sarcină au devenit ilegale în Statele Unite ale Americii, un videoclip a ajuns din nou în atenția internauților. Debbie Reynolds a trăit o adevărată dramă din cauza legilor împotriva avortului, căci a pierdut o sarcină și nu a putut să facă nimic în acest sens, până ce nu a ajuns la termen.

Nu rata nici: Elizabeth Taylor, protagonista unui triunghi amoros. I-a luat soţul celei mai bune prietene fără nicio remuşcare

În anul 1962, după ce au venit pe lume Carrie Fisher și Todd Fisher, Debbie Reynolds rămânea însărcinată din nou, pentru a treia oară. Fătul a încetat să se mai dezvolte și a murit în pântecul mamei, iar ea a fost forțată să ducă sarcina la bun sfârșit, confruntându-se cu dureri pe care nu le va uita vreodată.

Debbie Reynolds, dezvăluiri cutremurătoare despre tragedia din viața ei

„Voiam să am patru copii. I-am făcut pe Carrie și pe Todd, așa că voiam încă doi. Am rămas însărcinată imediat, am fost foarte norocoasă în sensul ăsta. A fost foarte greu să trec peste. În perioada aia, în care avorturile erau ilegale, indiferent dacă erai bolnavă, violată sau dacă bebelușul murea, era dezgustător, ridicol. A trebuit să duc sarcina la termen, asta era legea. Trebuia să fie un avort spontan, nu putea fi îndepărtat.

Vezi și: Actrița Debbie Reynolds a murit, la o zi după decesul fiicei sale Carrie Fisher. Ultimele ei cuvinte au emoționat o lume întreagă

Nu l-au mai putut lăsa pentru că deja toate otrăvurile m-ar fi omorât. Așa că au fost de acord să încerce să scoată bebelușul. În punctul ăsta, era deja foarte periculos”, a declarat vedeta, în trecut.

Din nefericire, s-a confruntat cu aceeași situație din nou, când și a patra sarcină a sfârșit în același mod. De data aceasta, însă, autoritățile i-au permis să avorteze, știind că prima oară aproape a murit, din simplul motiv că a respectat legea.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg
azaleea necula (1) jpeg