Presa spaniolă a făcut anunțul! Regele Felipe și Regina Letizia duc vieți separate

Ultima actualizare:

Jurnalistul veteran Jaime Peñafiel face noi dezvăluiri. Acesta susține că Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia nu mai trăiesc împreună, ci doar mențin aparențele în public. Amintim că recent cuplul regal a serbat 20 de ani de căsnicie. 

Regina Letizia și Regele Felipe al VI-le Foto: OKMag
Regina Letizia și Regele Felipe al VI-le Foto: OKMag

Noi acuzații aduse Reginei Letizia 

La sfârșitul anului trecut, jurnalistul Jaime Peñafiel, de 91 de ani, a zdruncinat din temelii monarhia spaniolă și întreaga societate, de altfel, după ce a declarat că soția monarhului a avut o relație amoroasă cu fostul ei cumnat.

Acum, Letizia, care a serbat 20 de ani de căsnicie cu Felipe, pe 22 mai, se pregătește de noi acuzații din partea jurnalistului veteran, care a confirmat să a scris deja o nouă carte despre ea după volumul exploziv „Letizia & I”, despre care a scris toată presa internațională încă din noiembrie 2023.

Ce informații ies la iveală 

În prima sa carte, omul de afaceri Jaime del Burgo (53) a declarat că el avea încă relații intime cu Letizia chiar și după nunta ei cu Regele Felipe, în 2004. Peñafiel a anunțat că urmează să publice o nouă carte, pe 28 mai, denumită „Los Silencios de Letizia”, care va conține noi informații-bombă despre relația reginei spaniole.

În conținutul acesteia se pare că se regăsește o „criză maritală” a cuplului regal, Letizia ar fi părăsit reședința de vară a familiei regale, din Majorca, pentru a se întâlni cu alt bărbat. Fanii regali așteaptă ca indentitatea bărbatului cu care Letizia a zburat din Madrid spre New York, în 2012, să fie făcută publică în această carte.

Regina Spaniei și Regele Felipe nu mai dorm în același pat 

Autorul de 91 de ani, care este foarte activ în domeniul său de activitate, susține că Regina Spaniei și Regele Felipe nu mai dorm în același pat și nici nu mai trăiesc împreună. „Nu cred că mai locuiesc nici măcar sub același acoperiș”, a dezvăluit Peñafiel în El Cierre Digital.

„Păstrează doar aparențele în public. Felipe e un om bun, încearcă să-și facă treaba cum poate mai bine, dar Letizia i-a făcut mult rău”, a continuat jurnalistul să spună, precizând că cel mai probabil o să îi aștepte pe cei doi soți regali aceeași soartă ca în cazul lui Juan Carlos și Sofia.

„Nu cred că va urma un divorț, vor face o înțelegere"

„Nu cred că va urma un divorț, dar cred că vor face o înțelegere, cum au procedat Juan Carlos și Sofia, în urma căreia fiecare va duce o viață separată de celălalt”, a conchis acesta. Rămâne de văzut ce va conține cartea explozivă care va fi lansată peste numai câteva zile și care promite să dinamiteze familia regală spaniolă cu noile informații din trecutul amoros al reginei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
image
image
image
image
image
image
Fun Zone jpeg 1 jpeg
bucatarie pexels jpg
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
wizz air pixabay jpg
cetate ardud
image
actualitate.net
image
actualitate.net