Prințul care a făcut de râs Familia Regală! Regina Elisabeta i-a retras titlul în urma unui scandal uriaș

Prințul Andrew este cel care a rămas fără distincții militare. Toate titlurile și drepturile de patronaj au revenit Reginei Elisabeta. Decizia a fost luată după ce avocaţii prinţului Andrew nu au reuşit să convingă judecătorii americani să renunţe la procesul în care membrul familiei regale britanice era acuzat de abuzuri sexuale.

Prințul Andrew a rămas fără distincțiile militare Foto: Getty Images
Prințul Andrew a rămas fără distincțiile militare Foto: Getty Images

De ce i-au fost retrase toate distincțiile militare prințului Andrew

Casa Regală Britanică i-a retras prințului Andrew, pe când avea 61 de ani, toate distincțiile militare, precum și dreptul de a folosi în mod oficial titulatura de Alteță Regală. Pe atunci, la începutul anului 2022, peste 150 de veterani militari i-au cerut Reginei să-i retragă titlurile militare.

„Ofițerii forțelor armate britanice trebuie să respecte cele mai înalte standarde de probitate, onestitate și conduită onorabilă. Acestea sunt standarde pe care prințul Andrew nu le-a îndeplinit. Este greu de ignorat, când ofițerii de rang înalt îl descriu drept «toxic», pentru că a discreditat serviciile cu care este asociat”, se menționa în scrisoarea deschisă adresată de veterani Reginei. 

A fost forțată să întrețină relații sexuale cu prințul Andrew

Virginia Giuffre îl acuzase, în anul 2009, pe Jeffrey Epstein, fost investitor american condamnat pentru pedofilie și abuzuri sexuale, și pe iubita lui de la vremea aceea, Ghislaine Maxwell, condamnată pentru trafic de persoane în scop sexual, că au forțat-o să întrețină relații sexuale cu prințul Andrew, dar și cu alți bărbați pe când avea 17 ani.

Virginia Giuffre afirma că a fost forțată să întrețină relații sexuale cu prințul Andrew la Londra, în 2001, pe când avea 17 ani, apoi în alte două rânduri, o dată la New York și o dată pe insula privată a lui Jeffrey Epstein din Caraibe.

Andrew a fost judecat în Statele Unite 

Andrew Mountbatten-Windsor a fost judecat în Statele Unite într-un proces în care a fost acuzat de agresiune sexuală. Ducele a avut o carieră de 22 de ani în Marina Regală și a servit ca pilot de elicopter în războiul din 1982, împotriva Argentinei, pentru Insulele Falkland.

Ducele de York a fost căsătorit zece ani, din 1986 până în 1996, cu Sarah Ferguson, cu care are două fete, prințesele Beatrice și Eugenie.

Andrew, fiul preferat al mamei sale

Apropiații Casei Regale au avut ocazia de-a lungul timpului să observe cine este copilul preferat al Reginei Elisabeta a II-a. Deși o mamă nu face diferențe între copiii ei, se pare că Majestatea Sa ar fi avut totuși un preferat.

Se pare că fostul monarh al Marii Britanii s-a simțit mult mai bine în rolul de mamă după ce a născut cel de-al treilea copil, Prințul Andrew. Atunci când Majestatea Sa a devenit mamă pentru a treia oară era deja obișnuită cu responsabilitățile față de coroană.

Se pare că Majestatea Sa l-ar fi iubit cel mai mult pe Prințul Andrew. Prințul andrew s-a născut la 12 ani de la momentul la care Regina îl aducea pe lume pe Prințul Charles. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net