Rachel Zegler, în chiloți pe covorul roșu! A întors toate privirile

Rachel Zegler (23 de ani) a întors toate privirile la festivalul muzical Elsie Fest, duminică. Vedeta americană, care se laudă cu o avere de 3 milioane de dolari, a venit pe covorul roșu îmbrăcată într-un compleu verde strălucitor, format dintr-un top scurt și o pereche de pantaloni extrem de scurți, cu talie înaltă, pe care nu am greși dacă i-am numi chiloți.

Rachel Zegler a cântat la Elsie Fest

Rachel Zegler, într-un compleu verde, la Elsie Fest. Septembrie 2024
Rachel Zegler a purtat o costumație sexy, la Elsie Fest (Foto: Profimedia)

Bruneta a completat ansamblul inedit cu o curea din piele în talie, un dres negru și o pereche de pantofi cu botul ascuțit.

În cadrul festivalului, cântăreața a interpretat melodia „Gimme Gimme” din musicalul Thoroughly Modern Millie.

Rachel Zegler, vedetă pe Broadway

Mai târziu în această lună, Rachel va juca pe Broadway în cadrul musicalului Romeo și Julieta, după celebra piesă scrisă de William Shakespeare, cu spectacole în avanpremieră începând cu 26 septembrie. Spectacolul a fost inițial programat să se desfășoare până în ianuarie 2025, dar au fost adăugate date până pe 16 februarie.

În august, Rachel a împărtășit vestea cu fanii ei de pe Instagram. „Nu există o fată mai fericită pe lume în această dimineață”. Rachel va prelua rolul Julietei, în timp ce Kit Connor, starul din serialul Heartstopper, va juca rolul lui Romeo. Spectacolul oficial al serii de deschidere este pe 24 octombrie.

Regizorul Sam Gold, este la cârma producției. „Cu alegerile prezidențiale care au loc în noiembrie, am avut chef să fac un spectacol în această toamnă care sărbătorește tinerețea și speranța și care să dezlănțuie furia pe care o simt tinerii despre lumea pe care o moștenesc.”, a declarat el recent, conform tabloidului britanic The Sun.

Rachel Zegler este o actriță și cântăreață americană de succes. Ea a devenit cunoscută odată cu debutul ei în filmul lui Steven Spielberg - West Side Story (2021), pentru care a câștigat Premiul Globul de Aur pentru Cea mai bună actriță. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
banner Anamaria Ferentz png
image
actualitate.net
image
actualitate.net