Robbie Williams a anunțat că i-au murit ambii câini în aceeași seară: „Suntem devastați”

Ultima actualizare:

Robbie Williams și Ayda Field au fost copleșiți de durere după ce ambii lor câini, Poupette și Walle, au murit în aceeași noapte, în pat. Cuplul a făcut publică vestea tragică pe Instagram, exprimându-și profunda tristețe și considerând această pierdere drept „închiderea unui capitol uriaș” din viața lor.

Robbie Wiliams.
Robbie Wiliams.

Poupette a fost considerată „umbra” lui Ayd, soția lui Robbie Wiliams 

 Într-o postare emoționantă, Ayda Field, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit că Poupette a fost alături de ea timp de 18 ani, înainte de a-l cunoaște pe cântărețul britanic. Poupette a fost considerată „umbra” lui Ayda, fiind o prezență constantă și iubitoare în viața ei. După ce a început relația cu Robbie, Poupette a fost acceptată și iubită de acesta, iar împreună l-au adus în familia lor și pe Walle, care a devenit parte esențială din viața lor.

În ultimele momente ale lor, Poupette și Walle au fost înconjurați de iubire și au ascultat melodia „Dancing Queen” de la ABBA, înainte de a părăsi această lume. 

Cei doi câini, martorii tuturor etapelor importante din viața cuplului

Poupette și Walle
Poupette și Walle

Poupette și Walle au fost martorii tuturor etapelor importante din viața cuplului, inclusiv a nașterii celor patru copii ai lor și a multiplelor turnee și călătorii. În 2010, câinii au avut roluri speciale la nunta lor, Poupette fiind domnișoară de onoare și Walle fiind cavalerul de onoare al lui Robbie.

Ayda a mai povestit că tristețea pierderii lor este profundă și că nu va mai avea „umbra” ei dragă să o întâmpine acasă. „Suntem devastați.Tristețea ar putea fi greu de înțeles pentru cineva care nu a avut niciodată un animal de companie pe care l-a iubit,” a adăugat ea.

Postarea a fost primită cu mesaje de condoleanțe și sprijin din partea fanilor și prietenilor din industria muzicală. Această tragedie a venit la doar câteva săptămâni după ce Robbie și Ayda și-au reînnoit jurămintele de nuntă, marcând astfel un contrast emoțional profund în viețile lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner irina fodor png
luminita anghel si david puscas conflict scaled jpg
baza stanga daisy 1 jpg
mihai gainusa  jpg
banner adda png
Joaquin Phoenix jpeg
salman khan iulia vantur jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net