Sofia Vergara, imagini interzise cardiacilor! Apariție incendiară în costum de baie

După ceremonia de gală a Premiilor Oscar din 2024, Sofia Vergara, faimoasă pentru rolul său în super serialul „Griselda", a fost prezentă la festivitatea de top organizată de Vanity Fair. Vedeta se bucură de o creștere a notorietății, în special datorită succesului înregistrat cu aceast serial în care joacă rolul unei dintre cele mai mari traficante de droguri din toate timpurile. Recent, însă artista a postat imagini interzise cardiacilor!

Sofia Vergara, imagini interzise cardiacilor!

Cu aparițiile sale remarcabile și poziția de jurat în „America are talent", Sofia Vergara începe să exploreze și partea de antreprenoriat, punându-și propria imagine în centrul atenției. Într-un costum de baie verde atrăgător, care îi evidențiază silueta, Sofia Vergara a anunțat lansarea propriului brand de costume de baie!

Recent, Sofia Vergara a surprins publicul pe platforma Instagram cu imagini impresionante purtând un costum de baie întreg, tot de culoare verde.

Fotografiată pe una dintre terasele luxoasei sale reședințe din Los Angeles, starul din producția „Modern Family" a demonstrat că reușește să își mențină o siluetă subțire, picioare tonifiate și că îi place să se accesorizeze cu piese din aur.

La vârsta de 51 de ani, după despărțirea de Joe Manganiello și în contextul unei noi relații de dragoste cu Justin Saliman, Sofia Vergara și-a dezvăluit colecția de costume de baie pentru Walmart, marcând astfel o nouă etapă în colaborarea sa de lungă durată cu gigantul retail.

Cine este noul iubit al Sofiei Vergara

Noul iubit al Vergarei este un chirurg ortoped din Beverly Hills, care își desfășoară activitatea la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, conform site-ului său. El a lucrat anterior cu San Francisco 49ers, împreună cu mai multe echipe sportive universitare, ca parte a unei burse de medicină sportivă la Universitatea Stanford. Saliman a fost căsătorit anterior cu actrița din Grimm, Bree Turner, care a cerut divorțul de chirurg în 2018, după un deceniu de căsnicie.

Cei doi au fost fotografiați pentru prima dată împreună luna trecută, când au ieșit să ia cina la un restaurant italian din Beverly Hills, cu ocazia sărbătoririi zilei de naștere a lui Kim Kardashian. Ieșirile lor recente au loc după ce Vergara a divorțat recent de Joe Manganiello. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net