Sosia lui Kim Kardashian a murit subit! Detalii înfiorătoare: „S-a întâmplat după operația estetică”

Ultima actualizare:

Sosia lui Kim Kardashian, Christina Ashten Gourkani, a murit în urma unui infarct, la vârsta de 34 de ani, după o intervenție chirurgicală. Era cunoscută pentru faptul că a cheltuit sute de mii de dolari pe operații estetice, pentru a arăta precum idolul ei.

Christina Ashten Gourkani (foto stânga) voia să arate precum Kim Kardashian (foto dreapta)
Christina Ashten Gourkani (foto stânga) voia să arate precum Kim Kardashian (foto dreapta)

Sursă foto: Instagram

Christina Ashten Gourkani a murit imediat după o intervenție chirurgicală

Cu o durere profundă și cu  inimă frântă trebuie să împărtășim cea mai zguduitoare, nefericită și neașteptată veste: moartea frumoasei noastre fiice, Christina Ashten Gourkani, care s-a stins pe data de 20 aprilie. Era un spirit liber, o persoană extrem de iuitoare, care aducea zâmbetul pe buze oricărei persoane pe care o întâlnea. Sufletul ei luminos va dăinui pentru totdeauna printre cei dragi, pe care i-a lăsat în urmă. Moartea ei este o tragedie care va afecta mereu familia noastră”, au anunțat părinții sosiei lui Kim Kardashian, pe rețelele sociale. Conform acestora, „moartea ei bruscă și tragică este în prezent investigată ca o omucidere legată de o procedură medicală care a avut urmări grave”: „Pentru a respecta confidențialitatea Christinei Ashten, a familiei noastre și a anchetei în desfășurare, nu vor fi împărtășite alte detalii în acest moment.”

Familia sosiei lui Kim Kardashian strânge bani pentru înmormântarea ei

Familia Christinei Ashten Gourkani a organizat și o strângere de fonduri pentru înmormântarea ei. Până în prezent, oamenii au donat 4.000 de dolari pentru funeraliile femeii, dar familia a cerut inițial 40.000 de dolari. Gourkani era cunoscută public drept Ashten G și era model OnlyFans. Ea a devenit celebră pentru faptul că semăna izbitor de bine cu celebra Kim Kardashian. Pe pagina sa de Instagram, Christina Ashten Gourkani avea peste 600.000 de fani, acolo unde publica numeroase imagini în care demonstra cât de mult seamănă cu idolul său, Kim Kardashian. În ultima imagine publicată pe Instagram în urmă cu mai bine de o săptămână, Ashley G le ura admiratorilor săi: „O zi de joi fericită!”

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net