„Spuneam că e la închisoare”. De ce fiul actorului Denzel Washington nu dorea ca lumea să știe cine e tatăl său

Deși este cunoscut în întreaga lume, fiul său s-a ferit întotdeauna să spună cine este tatăl său. Cu toate acestea, a ajuns să îmbrăţişeze aceeaşi carieră. Care este motivul pentru care John David Washington nu voia ca lumea să știe că este fiul lui Denzel Washington?

De ce John David Washington nu voia ca lumea să știe cine este tatăl său / Foto: Instagram
De ce John David Washington nu voia ca lumea să știe cine este tatăl său / Foto: Instagram

E greu să trăieşti în umbra faimosului tău tată, mai ales dacă este vorba despre Denzel Washington (69 de ani). Deși a întrat, într-un final, el însuşi în lumea cinematografiei, John David Washington (39 de ani) a dezvăluit motivul pentru care inițial a întors spatele unei cariere la Hollywood.

„Eram rudă cu Denzel Washington. Am văzut cum se schimbau oamenii când aflau cine este tatăl meu. Obișnuiam să mint și să spun că tata este constructor sau în închisoare, doar pentru a avea un sentiment de normalitate. M-am gândit că nimeni nu mă va lua în serios, chiar dacă eram un actor bun. Întotdeauna s-ar fi găsit persoane care să mă judece. Așa că am ascuns cine este tata. Cred că era felul meu de a mă proteja”, declara cu ceva timp în urmă John David Washington, potrivit filmenow.ro.

„Câteodată simt că eu sunt părintele!”

Inițial, John s-a dedicat unei alte pasiuni, fotbalul. A descoperit succesul în NFL, însă o accidentare la tendonul lui Ahile a pus capăt acestei profesii în 2013. Într-un final, a înţeles că tot la actorie va ajunge. Primul rol major l-a obţinut în comedia lui Dwayne Johnson, „Ballers”. Apoi a jucat în filmul lui Spike Lee, din 2018, „BlacKkKlansman”, care i-a adus şi o nominalizare la Globul de Aur. A urmat blockbuster-ul lui Christopher Nolan, „Tenet”, în care a apărut alături de Robert Pattinson.

John David a locuit o perioadă în timpul pandemiei cu părinții săi în Los Angeles: „Îmi place la nebunie. Părinții mei sunt niște colegi de apartament minunați. Sunt atât de distractivi. Câteodată simt că eu sunt părintele!”, spunea, atunci, fiul marelui actor Denzel Washington.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net