Sydney Sweeney are cel mai sexy decolteu de la Hollywood! A făcut furori pe covorul roșu

Sydney Sweeney (26 de ani) a făcut senzație la cea de-a 35-a ediție a Premiilor Media GLAAD, care au avut loc în Beverly Hills, SUA, joi. Actrița americană, care se laudă cu o avere de 10 milioane de dolari, și-a scos la înaintare cel mai de preț atu, și anume bustul generos și complet natural, care a făcut-o celebră la Hollywood.

Sydney Sweeney, într-o rochie argintie la GlAAD Awards. Martie 2024
Sydney Sweeney a făcut furori pe covorul roșu de la GLAAD Awards (Foto: Profimedia)

Superba blondă a purtat o rochie lungă și argintie, cu un decolteu îndrăzneț. Starul din „Euphoria” a mărturisit recent că, în adolescență, și-a dorit foarte tare să își facă o operație de micșorare a sânilor, pentru că nu era mulțumită de cât de mari sunt.

De când a ajuns la Hollywood, Sydney Sweeney s-a răzgândit în această privință, apărând de mai multe ori în scene nud. Vedeta este fericită și pe plan amoros. Ea este într-o relație cu producătorul de film Jonathan Davino (40 de ani), din anul 2018. Cei doi s-au logodit în 2022.

Cum se menține în formă Sydney Sweeney

Sydney Sweeney a mărturisit în trecut că îi plac foarte tare dulciurile și nu se poate abține de la ele. Deși încearcă să țină o dietă sănătoasă, ea își dă voie să mănânce uneori desert. „Îmi place zahărul. Iubesc bomboanele. Îmi plac prăjiturile și înghețata”, a spus ea în trecut, pentru revista Women's Health.

La micul dejun, Sydney consumă „castron mare cu fructe de pădure și câteva ouă și uneori covrigi”. La prânz, ea își gătește de obicei o salată Caesar de pui sau un cheeseburger – „Îmi place ceva consistent”, a mai spus ea ea. La cină îi place să mănânce ceva italienesc, în general paste cu sos. Vedeta a recunoscut că nu ține regimuri stricte, dar se menține într-o formă optimă pentru că este foarte activă:  „Este important să mănânci. Vreau să spun, probabil că într-o zi voi începe să mănânc mai sănătos, dar mă antrenez și sunt atât de activă, așa că sunt capabil să echilibrez asta. Dar îmi place mâncarea și mă face fericită.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net