Tina Turner e în doliu. A murit Ronnie, fiul ei de 62 de ani

Ultima actualizare:

Tina Turner, 83 de ani, trece printr-o tragedie absolută, artista pierzându-și fiul, pe Ronnie, care a decedat la vârsta de 62 de ani.

Este a doua tragedie de acest fel, cea mai grea încercare, pe care nici un părinte nu ar trebui  sau merita să o trăiască. Tina Turner a mai pierdut un copil, pe Craig, care s-a sinucis, în 2018. Era fiul cel mare al artistei, născut când aceasta avea 18 ani.

Ronnie a fost resuscitat, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Fiul Tinei Turner se confrunta, de câțiva ani, cu mai multe probleme de sănătate, având inclusiv cancer.

Anunțul tragediei cumplite a fost făcut de soția regretatului Ronnie, Afida Turner. Femeia a publicat un mesaj sfâșietor pe pagina ei de Instagram: „Doamne, Ronnie Turner, un înger veritabil, cu un suflet enorm, un om de o înaltă spiritualitate, soțul și cel mai bun prieten al meu... Sufletul tău pereche, am fost mereu lângă tine, am făcut tot ce mi-a stat în putință și nu am reușit să te salvez. Te iubesc pentru acești 17 ani trăți împreună. Este o situație foarte, foarte gravă și sunt extrem de supărată”, a transmis Afida Turner.

Afida s-a măritat cu Ronnie Turner în 2007. Fratele acestuia, Craig s-a sinucis, prin împușcare, în 2018. Ike Turner, soțul Tinei Turner și tatăl lui Ronnie, a murit în 2007, iar sora actriței, Alline Bullock a decedat în 2010. 

Ronnie, ai părăsit această lume mult prea devreme. Cu amărăciune, închid ochii și mă gândesc la tine, preaiubitul meu fiu”, este mesajul public, transmis în numele Tinei Turner, pe rețelele de socializare.

Ronnie Turner a fost un artist, moștenind talentul părinților săi. A fost cântăreț, făcând parte dintr-o trupă numită „Manufactured Funk”. A apărut, de asemenea, în filmul documentar despre mama sa, „What's Love Got to Do with It”, din 1993.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg