Tom Jones a leșinat înainte de spectacol? Artistul dezvăluie de ce a anulat concertul

Ultima actualizare:

Legendarul Tom Jones continuă să facă show-uri de senzație și la 82 de ani, iar fanii săi sunt în delir de fiecare dată când solistul se află pe scenă. Din nefericire, Tom a fost nevoit să anuleze recent un concert în Budapesta, chiar în ultimul moment, iar publicul a fost convins că artisului i s-ar fi făcut rău. 

Tom Jones a leșinat înainte de spectacol? Artistul dezvăluie de ce a anulat concertul
Tom Jones a leșinat înainte de spectacol? Artistul dezvăluie de ce a anulat concertul

Sir Tom Jones a avut parte de o situație neplăcută, când s-a văzut nevoit să anuleze un concert cu foarte puțin timp înainte de a urca pe scenă, generând astfel zvonuri cu privire la starea sa de sănătate, care nu ar fi fost tocmai bună. S-a crezut că Tom Jones chiar ar fi leșinat înainte de spectacol, așa că fanii au devenit extrem de îngrijorați.

Citește și: Tom Jones a împlinit 81 de ani, dar nu se simte octogenar

Tom Jones a decis să dezvăluie ce s-a întâmplat de fapt și a recunoscut că într-adevăr s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate în ultimul moment, însă nu a fost vorba de ceva atât de grav pe cât s-a speculat. Potrivit spuselor artistului, acesta ar fi suferit de laringită și de aceea a decis că cel mai bine este să anuleze concertul pentru a se reface. 

„Bună ziua tuturor celor îngrijorați: am călătorit aseară din Marea Britanie la Budapesta și m-am trezit în această dimineață cu durere în gât. Un specialist a venit în vizită și a diagnosticat „laringită virală”. El a sfătuit insistent să amâne spectacolul din această seară și a prescris medicamente și odihnă vocală. Nu am leșinat în niciun moment, acesta este un zvon pur. Sper că inflamația se va calma în curând, deoarece aștept cu nerăbdare să continuu minunatul meu turneu de vară.”

Nu rata nici: Tom Jones, confesiuni fără perdea: "Un pic de Viagra ici și colo e în regulă"

Tom Jones a cerut scuze fanilor care veniseră entuziasmați la concert pentru a-l vedea cântând și a confirmat data la care a fost reprogramat spectacolul. 

Din păcate, spectacolul a trebuit anulat în ultimul moment și îmi pare foarte rău pentru asta. Cu toate acestea, spectacolul de la Budapesta a fost reprogramat și va avea loc pe 16 august. Vă mulțumim din nou pentru toată îngrijorarea dumneavoastră. TJ.”

Care a fost reacția fanilor, după ce Tom Jones a anulat concertul

Fanii loiali i-au transmis octogenarului artist o serie de mesaje de susținere în care și-au exprimat nerăbdarea de a-l vedea din nou pe scenă. 

"Îmi pare rău că citesc asta. Știu cât de mult îți place să ne faci fericiți cu vocea ta magnifică. Stai acasă, odihnește-te mai bine. Vom aștepta.

"Sunt atât de bucuros că ai urmat sfaturile medicului. Fă-te bine în curând, îți transmit numai gânduri bune"

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net