Un Revelion „altfel” pentru celebritățile de peste Ocean. Cum a fost surprinsă actrița bolnavă de cancer, Shannen Doherty

Trecerea din 2023 în 2024 a fost celebrată în întreaga lume, iar vedetele internaționale nu au făcut rabat de la dorințele pe care le-au avut pentru ultimele zile din an. Au petrecut așa cum și-au dorit, însă tot nu au reușit să obține intimitatea absolută, căci ultimele fotografii arată cum s-au distrat Sahnnen Doherty, Vicent Cassel, Mike Tyson sau Meghan Fox în ultimele ore din 2023.

image

Revelionul anului 2024 a fost diferit pentru vedetele de peste hotare, care au ales să petreacă în destinații care mai de care mai exotice. Iată ce activități au desfășurat cu doar câteva ore înainte de a se termina anul 2023. 

Shannen Doherty, vacanță în Malibu de Revelion 

Shannen Doherty a reușit să pășeacă în Noul An în timp ce se afla în Malibu. Bolnavă în stadiul 4 de cancer la sân, boală cu care se luptă de ani de zile și care s-a răspândit la oase, vedeta de 52 de ani a petrecut ultimele clipe din an alături de Julie și Alexandra Hainer, urmând ca mai ziua următoare să se bucure de un brunch alături de mama sa, Rosa, așa cum relatează Daily Mail.

Myke Tyson și prietenii, vacanță în Caraibe

Myke Tyson, unul dintre cei mai cunoscuți campioni mondiali la categoria grea, a marcat trecerea dintre ani în stilu-i caracteristic. O petrecere de zile mari s-a desfășurat pe un iaht luxos din St. Barts, acolo unde Myke Tyson s-a distrat alături de mai mulți prieteni care l-au însoțit pe insula din Caraibe, așa cum amintește sursa citată mai sus. 

Meghan Fox și Machine Gun Kelly, sesiune de cumpărături în Aspen 

Îndrăgita cântăreață în vârstă de 37 de ani și rapperul în vârstă de 33 de ani au fost surprinși în timp ce făceau mai multe cumpărături în Aspen, Colo, chiar în ultima zi din an. 

Meghan Fox și Machine Gun Kelly au fost însoțiți de fiica de 13 ani a acestuia, Casie Colson Baker, care nu apare în fotografii, potrivit justjared.com

Vicent Cassel și familia, împreună în vacanță 

Vincent Cassel și-a luat familia - pe iubita tânără, Narah Baptista, modelul brazilian de doar 27 de ani și pe una dintre fiicele sale și împreună au plecat în vacanță, având grijă să marcheze așa cum se cuvine trecerea dintre ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net