Revelion de coșmar pentru sute de români din Madrid. De ce au fost dați afară din restaurantul unde plătiseră să petreacă de Anul Nou

Ultima actualizare:

Revelionul a devenit o amintire amară pentru sute de români care petreceau într-un restaurant din Madrid, Spania, unde au fost dați afară de poliție din cauza lipsei autorizației de funcționare a localului. Situația nefericită a fost relatată de o participantă la eveniment pe rețelele sociale, iar povestea a devenit virală, stârnind compasiune și indignare în rândul comunității românești din Spania.

Foto: captură Tik-Tok.
Foto: captură Tik-Tok.

Peste 300 de persoane, date afară din restaurant

Conform informațiilor furnizate de site-ul Știri Diaspora, evenimentul neplăcut s-a desfășurat într-un restaurant de lux, Nobile's din Madrid, care aparține, de asemenea, unui proprietar român. Peste 300 de persoane care plătiseră sume semnificative pentru a sărbători Revelionul într-un cadru elegant au fost evacuate înainte de miezul nopții de către poliție.

O româncă a relatat toată întâmplarea pe TikTok

O româncă, Luminița Mantale, a relatat întreaga experiență pe contul său de TikTok, arătând cum poliția a intervenit înainte ca mâncarea să fie servită. "A venit poliția și ne-a spus să părăsim localul. Nu știu pe cine caută. Încearcă să ne explice. Facem Revelionul în mașină. Am plătit, dar nici nu am mâncat. Doamne! Așa ghinion. A zis să plecăm așa, fără motiv. În viața mea nu am pățit așa ceva", a mărturisit Luminița Mantale în clipul său de pe TikTok.

Restaurantul nu avea autorizație pentru organizarea Revelionului

Românca a continuat povestea, dezvăluind că patronul restaurantului nu avea licență pentru a organiza evenimentul de Revelion. "Am plătit câte 110 euro. Urâtă seara. Nu avem niciun fel de mâncare pregătită acasă. Nu avem nici șampanie. Patronul nu avea licență. A luat banii, i-a pus în buzunar și pleacă în România. Cred că și ospătarii știau, deoarece râdeau. Peste 300 de persoane au fost scoase afară", a adăugat ea.

În ciuda situației neplăcute, românii nu au fost arestați, însă un spaniol a fost reținut de poliție în contextul aceleiași intervenții. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net