Viața sexuală a lui Arnold Schwarzenegger bate orice scenariu de film deocheat: „Face amor de 5 ori pe zi!”

Secretele vieții amoroase ale lui Arnold Schwarzenegger sunt, fără îndoială, mai captivante decât orice scenariu din filmele sale celebre. Fosta sa amantă a făcut publice detalii uluitoare despre viața sexuală a actorului, afirmând că acesta ar face amor de cinci ori pe zi, ceea ce a stârnit curiozitatea și admirația multora.

Arnold Schwarzenegger. Foto: arhiva.
Arnold Schwarzenegger. Foto: arhiva.

Deschis la experiențe noi, chiar și în dormitor

Arnold Schwarzenegger, cunoscut pentru rolurile sale din filme de acțiune precum „Terminatorul”, a trăit o viață plină de aventuri și a fost mereu deschis la experiențe noi, inclusiv în dormitor. De-a lungul carierei sale, a avut relații cu numeroase femei și bărbați, iar scandalurile nu au lipsit din viața sa. Ultimul episod controversat a fost relația cu menajera sa, cu care a avut un copil, dar și relațiile deschise cu fosta soție, Maria Shriver.

Sue Moray, fosta amantă, a declarat: „Când eram împreună, eram doar noi doi. Dar, dacă ieșeam în oraș separat, eram liberi să facem ce vrem, cu cine vrem”. Aceasta a recunoscut că, deși s-au iubit foarte mult, Arnold nu îi suporta întotdeauna dorințele de a ști mai multe despre viața lui amoroasă.

A avut relații intime chiar și în sala de fitness

Într-un interviu din 1977, Schwarzenegger a fost deschis în legătură cu aventurile sale, povestind că a avut relații intime chiar și în sala de fitness. Aceste afirmații au reapărut în 2003, în timpul campaniei sale pentru funcția de guvernator al Californiei, unde a catalogat declarațiile ca fiind „nebunești”, dar nu le-a negat. „Nu mi-am trăit viața crezând că voi intra vreodată în politică. Am spus o grămadă de lucruri nebunești, pentru că ăsta sunt eu. Nu m-am ascuns niciodată”, a adăugat actorul.

După divorțul de Maria, prietenul său Tom Arnold a dezvăluit un alt secret despre viața sexuală a lui Schwarzenegger, susținând că acesta face amor de cinci ori pe zi pentru a se menține în formă. „Arnie are un apetit nebun. Nu e niciodată singur acasă. Are o groază de musafiri…femei, bineînțeles. Din punctul lui de vedere, e ca și cum ar merge la sală să facă sport”, a afirmat Tom Arnold. 

Brigitte Nielsen, actrița cu care Arnold a avut o aventură în 1985, a recunoscut că, în ciuda dorinței de a flirta, între ei a fost o conexiune specială. „Era un tip aproape timid, foarte simpatic, dar avea un corp imposibil. Nu-l puteai ignora. A fost o experiență minunată”, a spus Nielsen, descriind intensitatea relației lor în timpul filmărilor pentru „Red Sonja”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner loredana groza png
Banner Elena Merișoreanu
victor cornea andreea balan instagram jpg
cub dan bittman png
banner Georgiana Lobont
BeFunky collage (29) jpg
andi moisescu jpeg
dani otil 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net