Celebrul Woody Allen se retrage din lumea filmului, după acuzațiile sexuale? Ce a transmis regizorul

Într-o apariție rară în spațiul public, regizorul și scenaristul Woody Allen, câștigător al premiului Oscar, i-a oferit un interviu pe Instagram actorului Alec Baldwin. Fără a aborda acuzația de abuz sexual care l-a urmărit timp de decenii, legendarul regizor a reflectat asupra momentelor importante ale carierei sale artistice și a anunțat ce intenții are mai departe.

Cineastul s-a confruntat cu un val de critici la Hollywood în urma acuzaţiilor de agresiune sexuală formulate de una dintre fiicele lui adoptive. An de an, cei mai mari actori se băteau să apară în filmele lui Woody Allen, publicul așteptând cu mare interes fiecare premieră. Faimosul regizor avea o tradiție formidabilă de a lansa o peliculă în fiecare an, iar acest record a ținut aproape jumătate de secol.

Între timp, lucrurile s-au schimbat. Woody Allen părea îndrăgostit etern de lumea filmelor, dar scandalurile și alți factori l-au făcut pe cel care ne-a oferit atâtea replici memorabile să fie acum aproape de apusul carierei.

Citește și Secretul lui Tom Cruise, dezvăluit de un actor celebru! „El va nega categoric acest lucru”

„O mare parte din entuziasm a dispărut”, a spus Woody Allen, referindu-se la munca de regizor de film. „Când făceam un film, intra în cinematografele din toată ţara. Acum, când faci un film, rulează câteva săptămâni într-un cinematograf, poate şase săptămâni sau patru săptămâni, după care ajunge direct în streaming sau pay-per-view... nu este la fel de plăcut pentru mine”, a adăugat cineastul american, potrivit nbcnews.com.

Woody Allen, dezamăgit de modul cum a evoluat industria filmului! „O mare parte din entuziasm a dispărut”

Woody Allen ne-a oferit filme precum „Annie Hall”, „Vicky, Cristina, Barcelona”, „Midnight in Paris” sau „Manhattan”. Din păcate, regizorul pare să dea de înțeles că următorul lui film, care va fi cel de-al 50-lea din cariera sa, ar putea fi ultimul pe care-l face.

Un mare star vrea să-și încheie cariera! Brad Pitt se retrage din actorie?: «Sunt pe ultima sută de metri!»

Multe celebrităţi şi persoane cu funcţii de conducere de la Hollywood s-au distanţat de Woody Allen după ce mişcarea #MeToo a luat un avânt serios în 2017 şi a adus în atenţia publicului comportamentele sexuale neadecvate. Mulți actori și oameni de film au intrat sub lupa acuzațiilor. 

Câte filme vrea să mai facă Woody Allen?

„Ce-ar fi dacă n-aș mai face niciun film? (...) Totuși, poate voi mai face unul sau două filme”, a precizat Woody Allen în timpul interviului.

Alec Baldwin, care a jucat în trei dintre filmele lui Woody Allen, nu a deschis subiectul acuzațiilor sexuale în timpul interviului, transmis live pe pagina de Instagram a actorului.

Regizorul, care are în palmares patru premii Oscar, a negat în mod repetat acuzaţiile potrivit cărora şi-ar fi agresat sexual una dintre fiicele adoptive, Dylan Farrow, în urmă cu 30 de ani.

În vârstă de 86 de ani, Woody Allen a ales să apară în live-ul organizat de Alec Baldwin și pentru a-și promova noua carte, ''Zero Gravity'', care este o colecţie de eseuri umoristice. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
jennifer lopez ben affleck jpg
iuliana luciu jpg
sida spataru dan spataru png
Anne Heche FOTO Getty Images
Cera Mihailescu jpeg