Smiley, concert de senzația la Arenele Romane. Cum arată acum băieții din trupa Simplu, reuniți la SmileyVerse

Ultima actualizare:

Pe 1 iunie, Arenele Romane din București au fost umplute până la refuz de 5000 de spectatori, veniți să îl vadă pe Smiley în cel mai important concert al său din acest an. Evenimentul a fost mult mai mult decât un simplu concert, transformându-se într-un spectacol unic și revoluționar, SmileyVerse, un mix de muzică, creativitate, inteligență artificială, tehnologie și introspecție.

Smiley. Foto: Petru Ivu.
Smiley. Foto: Petru Ivu.

Un spectacol multisenzorial

SmileyVerse a fost un concept inovator care a adus pe scenă 13 versiuni ale lui Smiley, fiecare provenind din lumi imaginare, și a implicat proiecții ale publicului pentru a crea o experiență interactivă. Show-ul de aproape trei ore a inclus 33 de piese-hit, cele mai multe cântate vreodată de Smiley într-un singur concert. Melodiile, care trasează toată istoria POP a artistului, au fost reorchestrate și interpretate într-o manieră inedită de către „cea mai tare trupă din Sud Estul Europei”, îmbogățită live de Qvartetul Muse și trei artiști suflători.

O călătorie epică

Smiley și Luis Gabriel. Foto: Petru Ivu.
Smiley și Luis Gabriel. Foto: Petru Ivu.

Publicul a fost purtat într-o călătorie epică prin timp, spațiu și tărâmuri pline de „ce-ar fi fost dacă”. Smiley a explicat conceptul spectacolului: „Pe 1 iunie ne-am plimbat pe un drum multimedia prin multe timpuri și spații, de la copilăria din Pitești, am dat o fugă prin Tibet și am ajuns chiar și pe Marte în căutarea celei mai bune versiuni Smiley. Am gândit un show în care Inteligența Artificială, tehnologia și imaginația au pus în scenă muzica și au creat un adevărat SF live în care am văzut cu ochii publicului ce-ar fi fost și mai ales ce aș fi fost dacă aș fi luat alte decizii decât cele pe care le-am luat”.

Momente memorabile

Smiley și Simplu. Foto: Petru Ivu.
Smiley și Simplu. Foto: Petru Ivu.

Concertul a inclus momente de neuitat, precum reunirea trupei SIMPLU după mulți ani pentru a cânta „Oficial îmi merge bine”, colaborarea muzicală „Departe de apus” cu Cabron și Puya, apariția neașteptată a lui Luis Gabriel pe piesa „În lipsa mea” și concertul de deschidere susținut de tânăra revelație Cristian Porcari. Playlist-ul a fost împărțit în capitole ce defineau decizii, intersecții, momente de cotitură, pasiuni, distracție și valori, creând o experiență plină de energie, emoție și interacțiune.

O zi a copilăriei

Smiley. Foto: Ciprian Strugariu.
Smiley. Foto: Ciprian Strugariu.

Ca o celebrare a zilei de 1 iunie, Smiley a creat prin AI o întâlnire și un dialog vesel, inocent și revelator cu el copil și i-a provocat pe toți cei 5000 de spectatori la joacă. 200 de mingi cu autograful lui Smiley au fost aruncate în public, colorând și înseninând universul tuturor.

În public s-au aflat părinții lui Smiley, soția sa, Gina Pistol, micuța Josephine, Marius Moga, prieteni apropiați, colegi din industria muzicală și de divertisment și mulți dintre artiștii HaHaHa Production. Atmosfera a fost una de sărbătoare, plină de dans, cântec, râsete și lacrimi de emoție.

SmileyVerse

Smiley. Foto: Ciprian Strugariu.
Smiley. Foto: Ciprian Strugariu.

Smaestrul, Sma’el, Smilexplorer, Don Smileone, Smartacus, Smivaldi, Smanely, Lil Smiler, Smartianul, Smileyficial Intelligence sunt doar câteva dintre întruchipările pline de umor și spirit cool din SmileyVerse. Acestea au fost create și redate live pentru a sublinia importanța clipei și a deciziilor în viața noastră.

Smaestre, după ce am călătorit în atâtea universuri, mi-am dat seama că nu există o versiune mai bună decât alta. Orice aș face, corect sau greșit, sunt cea mai bună versiune a mea. Pentru că sunt înconjurat de oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc. Ei sunt cu mine în orice univers și asta mă face să mă simt ca acasă”, a spus Smiley în epilogul show-ului, subliniind că destinația acestei călătorii multisenzoriale este un prezent autentic și valoros, neumbrit de niciun „ce-ar fi fost dacă”.

Următorul pas

Smiley își dorește să ducă SmileyVerse prin toată țara într-un turneu multisenzorial, oferind publicului din toate colțurile României ocazia de a experimenta acest show revoluționar. Fanii artistului sunt așteptați să se alăture acestei călătorii unice, unde muzica, tehnologia și creativitatea se îmbină pentru a crea un univers plin de emoție și introspecție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net