A venit Salvarea la Daniel Onoriu acasă! „Mi-e rău!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Daniel Onoriu a intrat în cea de-a opta lună de arest! Pilotul, care își ispășește de șapte luni pedeapsa la domiciliu, a chemat, zilele trecute, Salvarea acasă. Au apărut și zvonuri, conform cărora nepotul lui Gabi Luncă ar fi încercat să-și ia zilele. Pilotul a făcut lămuriri, în exclusivitate pentru Click!

Daniel Onoriu (45 de ani) nu mai suportă arestul, nici măcar la domicliu. Pe 29 mai, instanța de judecată i-a mai dat pilotului încă 30 de zile de ispășit pedeapsa la domiciliu. Daniel Onoriu a intrat în cea de-a opta lună de arest, după ce a încălcat ordinul de restricție, solicitat de soția sa, Isabela.

Săptămâna trecută, pilotul de raliu a acuzat stări de rău și a chemat de Urgență Salvarea la domiciliu. Daniel Onoriu a făcut lumină privind situația creată, pentru Click! Pilotul spune că, pur și simplu, nu mai suportă condițiile aspre ale arestului la domiciliu. Nu are voie nici măcar să iasă în grădină.

Daniel Onoriu: „Stau închis între patru pereți! Nici în grădină nu mă lasă să ies!“

Am chemat Salvarea pentru că mi s-a facut rău. Sunt singurul arestat din România, care nu are voie sa stea la aer în curtea lui personală!

Locuiesc în Băneasa într-un apartament la parter și am o terasă de 100 mp, dar nu mă lasă să ies nici măcar 30 minute, asta în timp ce toți arestații, pe care i- am cunoscut cât am stat 34 de zile în arestul central, stau bine merci cât vor ei în curțile sau la terasele lor,” a declarat Daniel Onoriu, consternat pentru Click!

A vrut pilotul să se sinucidă?! „Eu de ce sunt atât de pedepsit?!”

Daniel Onoriu neagă, însă, vehement, că ar fi încercat să se sinucidă.

Nu înțeleg de unde prostia asta cu sinuciderea?! Mi-a fost rău și atâta tot! Mi-au mai dat 30 zile! Am intrat în a 8-a lună de arest la domiciliu, plus 34 de zile arestat în pușcărie!

Eu de ce sunt atât de pedepsit?! Greșeala mea a fost că am încălcat un ordin de restricție, pe care îl recunosc și îl regret, dar l-am încălcat pentru că în momentul acela o iubeam din toată inima mea pe soția mea.

M-am dus la ea acasă să-i spun că o iubesc și că vreau să ne continuăm viața împreună așa cum am fost aproape 6 ani!”, a mai declarat Daniel Onoriu, pentru Click!

Daniel Onoriu a fost plasat în arestul Poliției pe 10 noiembrie 2022, după ce a încălcat ordinul de restricție solicitat de Isabela, femeia care i-a fost soție timp de 6 ani și cu care acum se află în plin divorț.

Anul trecut, pilotul de raliu a scăpat ca prin minune cu viață, după ce a stat 55 de zile în comă la Spitalul Floreasca, în urma unei operații de gastric sleeve, suferită în Turcia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net