Actorul român care s-a căsătorit cu patru femei și a avut un copil din flori: „N-a zis nimeni că suntem călugări”

A fost unul dintre cei mai iubiți actori de comedie din țara noastră, iar rolurile sale au adus zâmbetul pe chipul a milioane de oameni. Nae Lăzărescu a avut o carieră de excepție, însă nu mulți români știu că și viața sa personală a fost la fel de palpitantă!

Actorul român care s-a căsătorit cu patru femei și a avut un copil din flori
Actorul român care s-a căsătorit cu patru femei și a avut un copil din flori

Faimosul actor s-a născut pe data de 8 septembrie 1941, în București, iar în anul 2013, din păcate, a încetat din viață. El a jucat în nenumărate piese de teatru, cât și filme, cum ar fi „Viraj periculos”, ori „Căsătorie cu repetiție”.

Însă, nu mulți români știu ce viață palpitantă a avut Nae Lăzărescu și pe plan personal. El a fost căsătorit de patru ori, iar din ce se știe, a avut și un copil secret, din flori, pe nume Simona. După decesul actorului, fiica acestuia spunea că regretă că nu a putut petrece mai mult timp alături de el.

„Regret că nu am putut fi alături de el mai mult. Chiar dacă am vorbit la telefon, nu e ca și cum aș fi fost lângă el. Ultima dată ma întrebat despre copii, mai mult nu, că nu-i permitea starea de sănătate. Nu a rescunoscut că se simte rău, a spus că e mai mult bine dar știam că nu este așa”, spunea fiica neelgitimă a actorului, după decesul său, în 2013.

„N-a zis nimeni că suntem călugări”

Nae Lăzărescu a avut o viață fascinantă
Nae Lăzărescu a avut o viață fascinantă

De-a lungul vieții sale, Nae Lăzărescu a trecut prin patru divorțuri, iar potrivit acestuia, de fiecare dată lucrurile nu au fost deloc simple. Actorul își lua un schimb de haine și pur și simplu pleca de acasă.

„Când eram cu a doua nevastă, am coborât până la colț să i-au pâine și m-am întors peste o lună și jumătate. A îndurat ea, săraca, zece ani, cât să mai îndure… Ce să faci, asta e viața, n-a zis nimeni că suntem călugări. Credeți că ele de bine au plecat? Și le-am iubit pe toate, dar na… am mai și căzut în freză după cineva”, spunea Nae Lăzărescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net