Adda a împlinit 30 de ani! Mesajul emoționant pe care l-a transmis tuturor fanilor

Adda a împlinit 30 de ani pe 3 martie și a sărbătorit în formulă restrânsă alături de oamenii pe care îi iubește cel mai mult: soțul și băiețelul ei. Artista a primit un diagnostic crunt în urmă cu mai puțin de o lună, însă rămâne optimistă și plină de viață, așa cum ne-a obișnuit.

Adda a împlinit 30 de ani pe 3 martie
Adda a împlinit 30 de ani pe 3 martie

Adda a împlinit 30 de ani pe 3 martie. Artista s-a fotografiat alături de un buchet superb de flori și a scris în dreptul imaginii un mesaj emoționant adresat tuturor celor care îi apreciază munca depusă în domeniul muzical.

image

"Asta-s eu, la 30 de ani. Fără make up, ciufulită, doar cu bucurie. Binecuvântată cu cel mai superb copil, cel mai iubitor soț, cei mai nebuni câini, familia aproape, muzică ce-mi curge prin vene și cu voi, care-mi sunteți alături.Tot ce îmi doresc este să fiu sănătoasă, ca să pot iubi din tot sufletul, o viață întreagă, cele enumerate mai sus! 🙏❤️", a fost mesajul pe care l-a scris Adda.

Imaginea a fost apreciată de peste 20.000 de persoane în mai puțin de 10 ore de la publicare, iar Adda a primit sute de mesaje în care fanii i-au transmis cele mai bune gânduri și au încurajat-o să lupte împotriva bolilor care o macină de doi ani de zile.

Adda a urmat un tratament greșit timp de doi ani 

Timp de doi ani de zile Adda a urmat un tratament greșit. În urmă cu două săptămâni, artista a aflat diagnosticul corect. Solista este infectată cu bacterii care se pot transmite de la om de la animale. Bartonella este boala împotriva căreia artista trebuie să lupte. Din cauza faptului că ea nu au fost depistată într-o formă incipientă, Adda este nevoită să urmeze un tratament agresiv întrucât inflamația și neurotoxinele au ajuns deja la creier. 

Adda a anunțat că se va retrage o perioadă din lumina reflectoarelor pentru a se putea concentra asupra tratamentului și a avea suficient timp de odihnă. 

La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioadă din spațiul public- emisiuni și apariții, pentru că prima tură e cea mai grea. Voi rămâne aici, pe online și vă voi tine la curent când pot și cât pot", anunța Adda, pe contul personal de Instagram după aflarea diagnosticului corect. 

Ce este Bartonella

Borelioza și Bartonella sunt două bacterii ce pot părea similare, pentru că au acelaşi mod de transmitere, prin înţepătură de la insecte sau prin muşcătura unui animal care poartă bacteriile. Însă Bartonella este provocată de purici şi păduchi, în timp ce Borelioza vine de la căpuşe.

Adda a fost diagnosticată cu Bartonella în stadiu avansat, iar tratamentul presupune administrarea unor antibiotice puternice. Dacă nu este depistată timpuriu, Bartonella poate provoca complicații grave și afecta modul de funcționare a creierului. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net