Adina de la Heaven, șochează: „Glance poate să-și mai ia trei neveste! Nu mă supăr!”

#Exclusiv Click!

Adina Postelnicu (44 de ani), sexy blondina de la trupa Heaven, a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, atunci când a declarat, pentru Click!, că este dispusă să accepte ca Glance, partenerul ei, musulman, să-i mai aducă acasă încă trei femei. Artista susține că le-ar ține pe post de ...menajere!

Așa consoartă tot să ai! Adina Postelnicu (44 de ani), sexy blondina de la trupa Heaven, nu este deloc geloasă pe partenerul ei, simpaticul rapper Glance, cu care formează o familie de mai mulți ani. Ce doi au împreună o fetiță, pe micuța Zaynab, fiind părinți implicați și devotați.

Între Adina și Glance este o diferență de vârstă de 10 ani, dar solista spune că rapper-ul este un tată perfect pentru micuța lor.

Au o relație de peste 10 ani și, deși nu au făcut nunta, Adina și Glance, formează o familie în adevăratul sens al cuvântului. Adina se consideră prima nevastă a rapper-ului de origine arabă, care are voie, conform religiei musulmane, la nu mai puțin de patru neveste.

Și ce să vezi, surpriză mare, Adina nu s-ar supăra dacă mâine, Glance, ar veni acasă de mânuță cu o nouă soție! Recent, solista a suferit o operație de reducție a sânilor și este de părere că, dacă Glance vrea o parteneră cu sânii mari, poate să-și mai ia o șoție!

Adina Postelnicu: „Glance, am nevoie de niște menajere!”

Dacă vrea una cu sânii mari, poate să-și aducă că el are voie patru neveste că e musulman! Eu sunt de acord că tot am nevoie de o menajeră, mai am nevoie și de un baby-sitter.

Următoarele trei neveste pe care poate să și le ia, mă vor scuti să plătesc alți bani pentru doamnele care vin să mă ajute la curățenie, la una alta.

Pentru că, nu uitați că, prima nevastă, la arabi, e prima! Le comandă pe celelalte, dacă nu știați! Deci, clar nu sunt împotrivă, să și le ia pe alea cu sânii foarte mari!” , a declarat solista, pentru Click!

Adina Postelnicu (44 de ani) trăiește o poveste de dragoste alături de celebrul rapper Glance (33 de ani), originar din Yemen, pe numele lui real, Islam Faris Mohamed Ismail Almasany, de mai bine de 10 ani.

Adina şi Glance s-au cunoscut la înregistrările pentru piesa „Sexy Girl”, iar după doi ani au format o relație de cuplu.

Solista de la trupa Heaven a devenit mamă în 2019, în momentul în care își pierduse orice speranță. Adina avea 40 de ani, când a adus-o pe lume pe micuța Zaynab Maria, fiica ei și a lui Glance.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net