Adriana Trandafir a muncit pe brânci anul ăsta: „Sunt fericită, mi-a priit!”

#Exclusiv Click!

Adriana Trandafir (68 de ani) a avut un an plin și i-a mers foarte bine dar a și muncit. Cunoscuta actriță și-a luat o binemeritată vacanță în această vară și s-a simțit bine în compania familiei sale.

Vedeta ne-a declarat că este fericită și împlinită și se bucură pentru realizările pe care le bifează din punct de vedere profesional.

"Sunt parte dintr-o inimă mare a prieteniei"

 Adriana Trandafir a jucat în filmul "Ca fetele", care a apărut săptămâna trecută în cinematografe, alături de buna ei colegă și prietenă Maia Morgenstern. În plus, actrița a filmat mult anul acesta, printre altele, și pentru o producție care urmează să apară pe Netflix.

În "Ca fetele", Adriana Trandafir reprezintă cumva prietenia, iar personajul pe care îl interpretează are ceva și din actrița din viața reală.

"Sunt parte dintr-o inimă mare a prieteniei în filmul "Ca fetele". E vorba despre o poveste despre adevărata prietenie care ține dincolo de vârstă și de statutul social. Îmi doresc să fie o comedie care să meargă la sufletele telespectatorilor, este o comedie dulce-amară cu povești simple. Personajul meu e un personaj care știe să pună piciorul în prag, l-am îndrăgit pentru că are și câteva  lucruri  din viața mea personală...", ne-a mărturisit pentru Click! Adriana Trandafir.

Actrița are proiecte pe bandă rulantă și este recunoscătoare pentru tot.

"Urmează să apară și prima  producție românescă pentru Netflix, "Subteran" se numește și de-abia  aștept să-l văd. Am avut un an bun, am muncit foarte mult!",  a mai completat vedeta care are numai amintiri frumoase cu buna ei prietenă și colegă Maia Morgenstern cu care se știe din studenție.

"Amintirile mele dragi cu Maia Morgenstern pornesc din studenție. Am jucat împreună, în "Gaițele", chiar zilele trecute. Am fost privilegiată de Dumnezeu să ne întâlnim, să spunem povestea asta tuturor", ne-a mai spus Adriana Trandafir, care s-a întors mai odihnită din vacanța de vară petrecută alături de fiica ei. 

"Am avut o vacanță binemeritată, sunt fericită, mi-a priit!",  a mai adăugat, în încheiere, binecunoscuta actriță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net