Albert, fiul Romaniței Iovan, și-a făcut singur costumul de Halloween!: „E un Batman reinterpretat! Are talent la așa ceva!”

#Exclusiv Click!

Vedetele au furat startul de Halloween! Cu câteva zile înainte de „Sărbătoarea morților”, cluburile s-au umplut cu vip-uri costumate, care mai de care mai horror. Albert, fiul Romaniței Iovan, și-a făcut singur anul acesta costumul de Haloween, cu care a făcut furori printre colegi. 

În fiecare an, sărbătoarea de Halloween este celebrată pe data de 31 octombrie. Sărbătoarea este una păgână, de origine celtică, care se dă în onoarea morţilor, chiar în ajunul sărbătorii creștine cunoscute sub numele Ziua Tuturor Sfinților, de pe 1 noiembrie.

Mari amatoare de senzații tari, vedetele noastre au furat startul și au îmbrăcat costume înfricoșătoare cu o săptămână înainte de Halloween.

Dacă unii și-au achizițonat costumele din magazine sau de pe site-uri de profil, au fost și vedete care și-au confecționat singure ținutele, cu care fac deja furori pe la petrecerile înfricoșătoare ținute în cluburile Capitalei în această perioadă din an. 

Albert, fiul Romaniței Iovan și-a confecționat singur un costum de Batman! 

Creatoarea de modă Romanița Iovan ne-a dezvăluit că fiul ei, Albert, i-a moștenit talentul și și-a confecționat de unul singur, anul acesta, costumul de Halloween. 

„Albert s-a agitat foarte tare în această perioadă să-și construiască costumul de Batman, reinterpretat de el. Numai că acest costum pe care el s-a chinuit să-l facă este atât de special! 

Are imprimantă 3 D și și-a făcut niște piese din acelea din metal, țepi din aceia pe care i-a construit chiar el din metal. Are talent, nu glumă. 

Va face senzație cu costumul acesta la petrecerile acelea cu temă, unde nu te poți duce cu un costum din acela oarecare cumpărat din oraș.

Nu mai face acum așa! Nu mai e momentul acela când era el mic și își cumpăra costumașe de copii. El și-a dorit să îmbrace costumul perfect și a și reușit”, a declarat Romanița Iovan, în exclusivitate pentru Click!, mândră tare de fiul ei, care luna trecută a devenit major și a schimbat buletinul. 

De altfel, în perioada imediat următoare, creatoarea de modă va pleca împreună cu fiul ei în Anglia, unde vor vizita câteva facultăți de inginerie, la care Albert este hotărât să aplice anul viitor. 

Sarah Prodan, la o petrecere de Halloween foto: Instagram
Sarah Prodan, la o petrecere de Halloween foto: Instagram

Sarah Prodan, costumată în asistentă sexy

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a furat și ea startul de Halloween. Sarah a ieșit, în week-end, în club cu fetele costumată în asistentă mai mult sexy, decât horror. Sarah a purtat un corset negru, strâns pe trup, iar pe cap avea o beretă de asistentă de la Crucea Roșie, impregnată însă cu ceva urme de vopsea roșie, semn că șatena se luptase să salveze un pacient. 
De altfel, fiica impresarei și-a vopsit și trupul cu vopsea roșie ca să bage lumea-n sperieți. Fiica cea mică a Anamariei Prodan este baschetbalistă și, de curând, și-a schimbat look-ul, renunțând să mai fie blondă. Sarah (23 de ani) și-a vopsit părul șaten și toată lumea spune că noua culoare o prinde de minune. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner andreea esca png
oana zavoranu alex bodi colaj instagram jpg
Banner Marina Voica Sanda Țăranu
banner Halloween
IMG 7009 jpeg
vedete antena 1 jpg
BeFunky collage (43) jpg
savuica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net