Ce bolid de fițe i-a făcut cadou Prodanca fiicei ei, Sarah ?! Cât a putut să plătească pentru a-i satisface ultimul moft? „E o minune de fată”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan (51 de ani) nu contenește să-și răsfețe copiii cu cadouri cât se poate de scumpe și de luxoase! Pe 11 septembrie, Sarah Dumitrescu, fiica ei cea mică, a împlinit 24 de ani! Cadourile din partea mamei sale au fost o vacanță la Ibiza și un bolid de lux!

Pe 11 septembrie, Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a impresarei Anamaria Prodan, a împlinit 24 de ani. Familia și prietenii foarte apropiați au sărbătorit-o pe Sarah la vila de la Snagov, unde impresara i-a organizat un chef pe lux și bogăție.  În living room a fost întinsă o masă mare, ca la nuntă, iar tortul imens a avut 7 etaje. Impresara ne-a dezvăluit atunci că i-a oferit cadou o vacanță la Ibiza fiicei sale. 

„La 24 de ani, Sarah merge pe drumul ei de vis pe care singură și l-a croit și pentru care a muncit până la epuizare. 

De la mami a primit cadou o vacanță în Spania! Și încă am făcut puțin pentru acest copil minunat. Dar eu muncesc și trăiesc pentru copiii mei și să fac totul ca ei să fie liniștiți și fericiți!”,a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Sarah a primit cadou de la Anamaria Prodan și un Porsche Macan, de 90 000 de euro! 

Întoarsă din vacanța petrecută în Spania, Sarah a mai primit un cadou la care visează de un an de zile: o mașină Porsche Macan, de culoare roșie, cu care va face fără îndoială ravagii pe șoselele. 

În urmă cu un an și jumătate, impresara i-a făcut cadou fiicei sale un Mercedes GCL. Zilele trecute însă, impresara a schimbat-o cu un superb Porsche Macan,  de culoare roșie, ca focul. Ana a dat la schimb vechea mașină a fiicei sale, în valoare de 30.000 de euro, cu noul Porsche, acoperind diferența de 60 000 de euro.

„Atunci când ai copii atât de buni este o bucurie pentru un părinte să-i recompenseze cu ceea ce își doresc. 

Sunt mândră de copiii mei și oricând am să îi răsfăț pentru lucrurile minunate pe care le fac. 

Sarah este o minune de fată de care sunt atât de mândră că nu am cuvinte să povestesc. La fel sunt toți copiii mei superbi“, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

La 18 ani, Sarah a făcut praf o mașină de 80.000 de euro 

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, frumoasa Sarah a fost implicată, în urmă cu șase ani, într-un accident de circulație destul de grav. Tănăra a povestit cum a distrus atunci un bolid de lux, în valoare de nu mai puțin de 80.000 de euro, pe care îl primise cadou la majorat.

„Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. 

Am făcut un accident destul de grav. Aş investi în maşini, dar aici pot să-i dau puţin credit mamei”, a declarat Sarah Dumitrescu, la Antena Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Shakira este într-o relaţie cu Gerard Pique
Monica Pop jpeg
jennifer lawrence gettyimages jpg
banner gabriella nastas si Kamara png
image png
banner pepe png
image png
banner raluca pastrama png
image
actualitate.net
image
actualitate.net