Alex Pițurcă îi ia apărarea fostei iubite. Cum a reacționat după ce lumea a acuzat-o pe Cristina Ich că ar neglija copilul lor: „Orice se poate spune despre Cristina...”

Alex Pițurcă și Cristina Ich, care până în anul 2022 obișnuiau să formeze un cuplu, și-au spus „adio” din cauza „nepotrivirii de caracter”, așa cum mărturisea în trecut influcencerița. Cu toate acestea, ei au rămas în condiții bune de dragul băiețelului pe care îl au împreună - Noah, despre care s-a zvonit în ultima vreme că ar fi crescut mai mult de mama fostului fotbalist. 

Alex Pițurcă și Cristina Ich / foto: Social media
Alex Pițurcă și Cristina Ich / foto: Social media

În doar două luni, Noah se pregătește să împlinească cinci ani. După anumite zvonuri conform cărora mama sa l-ar neglija și ar crește mai mult în compania bunicii din partea tatălui, acesta neagă toate răutățile la adresa fostei iubite și spune care este, de fapt, adevărul. 

Alex Pițurcă: „Am ținut să dezmint acest lucru”

Cu toate că nu-i stă în fire să vorbească despre viața personală, recent Alex Pițurcă a decis să rupă tăcerea și să îi ia apărarea Cristinei Ich. Conform celor dezvăluite de fostul fotbalist, faptul că Noah este neglijat de mamă este departe de a fi adevărat. 

„Salutare tuturor! Știți că nu am vorbit niciodată despre viața mea personală, astăzi va fi prima oară și poate ultima oară când o voi face și voi dezimți un articol. Este vorba despre faptul că Noah ar fi crescut de mama mea și că Cristina își neglijează copilul. Deci, nimic mai neadevărat, orice se poate spune despre Cristina, dar despre faptul că își neglijează copilul este o prea mare nedreptate. Am ținut să dezmint acest lucru și să iau atitudine dat fiind faptul că este Noah la mijloc. Am fost scurt și la obiect”, a spus Alex Pițurcă, pe social media. 

Ich, despre despărțirea de Alex Pițurcă

Despărțirea dintre Cristina Ich și Alex Pițurcă a fost una dintre cele mai controversate din showbiz. Cu toate acestea, separarea s-a produs din cauza nepotrivirii de caracter și, chiar dacă nu mai formează un cuplu, Cristina Ich are doar cuvinte de laudă la adresa tatălui copilului ei. 

„Nepotrivire de caracter, (...) dar asta nu înseamnă că nu rămâne tatăl copilului meu, un om extraordinar, dar nu pentru mine. Am rămas în relații foarte bune. Nu contează ce am eu în interiorul meu. Frustrările nu vreau să le simtă copilul meu. Pentru Noah, Alexandru este și va fi cel mai bun tată toată viața”, declara Cristina Ich, la Un Show Păcătos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
ion besoiu jpeg
1 michael douglas jpg jpeg
image png
image png
anca dumitra colaj instagram jpg
Banner Cristina Vlad png
Nadine, din nou in America   Instagram (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net