Cristina Ich e istorie! Pițurcă junior a făcut a nouă cucerire! Cine este tânăra cu care a înlocuit-o pe mama fiului său?

Adio, Cristina Ich! Alexandru Pițurcă a făcut o nouă cucerire, în club așa cum îi place mult-râvnitului burlac. Cine este frumoasa pe care fostul fotbalist o sărută cu foc?!

După ce frumoasa influenceriță Cristina Ich a anunțat că s-a despărțit definitiv de Alexandru, fiului fostului selecționer Victor Pițurcă, fostul fotbalist s-a afișat mândru pe rețelele de socializare cu o altă frumusețe.

Alex Pițurcă a lovit iar la una din escapadele sale nocturne de prin cluburile bucureștene. Fostul fotbalist cucerește frumuseți pe bandă rulantă și se pare că a dat-o uitării definitiv pe mama băiețelului său, Cristina Ich.  

Piți junior a ieșit la agățat în club

Așa se face că mereu tânărul și neliniștitul fiu al lui Victor Pițurcă a pus ochii pe o altă frumusețe la ultima lui ieșire în club, cu care s-a pozat nestingherit chiar în timp ce se sărutau. 

Cine e modelul după care i s-au aprins călcâiele lui Piți junior?!

Noua cucerire a lui Piți junior este o tânără, în vârstă de 21 de ani, de profesie model, pe nume Denisa Lin. Denisa este jumătate chinezoaică, jumătate româncă și se bucură de mare succes în mediul on-line.

Sexy bruneta a postat primele videoclipuri pe Internet pe când avea doar 13 ani, în ianuarie 2015. Cu unul dintre videoclipurile postate a strâns nu mai puțin de 100.000 de vizualizări.

Victor Pițurcă o vroia de noră pe Cristina Ich

Se vede treaba că Alex Pițurcă, deși nu mai este vreun puști, are deja 40 de ani, nu are de gând să se facă încă băiat de casă. 

Nici Victor Pițurcă nu poate să-l domolească pe fiul său aventurier, deși i-a pus în vedere că el și-o dorește de noră pe Cristina Ich, mama nepotului său, Noah.  

Alex Pițurcă și Cristina Ich au avut o relație de mai mulți ani, plină de certuri, despărțiri și apoi împăcări. Rodul dragostei lor este micuțul Noah, în vârstă de 4 anișori. 

„Îmi doresc o soție care să nu aibă conturi pe rețelele de socializare sau să aibă un cont privat. Să nu apară în videoclipuri, să nu fie publică. 

Îmi doresc ca soția mea să își îndrepte toată concentrarea către lucrul care este cel mai important pentru mine, adică către copiii mei și viitoarea mea familie”, nota fostul fotbalist, la un moment dat, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net