Cristina Ich, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Alex Pițurcă. Mai sunt sau nu împreună? „Considerăm că am reușit”

Relația dintre Cristina Ich și Alexandru Pițurcă nu a fost tot timpul doar lapte și miere. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, însă cei din jur se întreabă în ce stadiu mai sunt acum.

Cristina Ich și Alex Pițurcă nu mai formează un cuplu
Cristina Ich și Alex Pițurcă nu mai formează un cuplu

„Eu și Alex nu mai formăm un cuplu”

Cristina Ich a decis să spună ce se întâmplă cu adevărat între ea și Alexandru Pițurcă. Se pare că aceștia nu mai formează un cuplu, însă au rămas prieteni, pentru fiul lor. Vedeta susține că cel mai important lucru este ca Noah să fie fericit, chiar dacă știe că în spațiul public vor exista mereu speculații cu privire la relația ei cu fostul partener.

 “Eu și Alex nu mai formăm un cuplu, dar suntem cea mai bună echipă, cei mai buni prieteni și, în măsura principiilor și puterii noastre, încercăm și până acum considerăm că am și reușit, să fim cei mai buni părinți pentru Noah.

Suntem conștienți că fiecare apariție publică, împreună sau separat, va fi speculată, interpretată și povestită mai departe la discreția emitenților, dar de cele mai multe ori citim și discutăm împreună știrile despre noi – sunt rare ocaziile în care nu ne amuzăm copios pe seama lor”, a declarat Cristina Ich pentru spynews.ro.

„Relația mea cu Alex a fost tot timpul mai întâi prietenie”

Pe de altă parte, Cristina Ich spune că atât ea, cât și tatăl copilului ei au fost mai întâi amici, iar apoi s-au îndrăgostit unul de celălalt. Și-au dorit extrem de tare să devină părinți, iar viața lor s-a schimbat radical. Ulterior, aceștia au pus capăt relației, căci lucrurile nu mai aveau să funcționeze.

“Relația mea cu Alex a fost tot timpul mai întâi de prietenie și abia după de altă natură. Am construit în timp o relație durabilă, sănătoasă, bazată pe încredere. Așa cum cred că ar trebui să existe între oricare doi părinți ai unui copil.

Independent de orice, în centrul universurilor noastre este Noah – un copil dorit, extrem de iubit, care a venit la momentul potrivit pentru a da un sens mai complex și mai complet vieților noastre”, a completat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net