Alin Oprea, bântuit și acum de sechelele mariajului cu Larisa Uță: „Peste aceste fapte ...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alin Oprea (50 de ani) a fost alături de Larisa Uță, femeia cu care are împreună doi copii, mai bine de două decenii. Însă, iată că în 2020, cei doi au decis să pună punct mariajului. Artistul este și acum marcat de căsnicia cu fosta nevastă, de care îți aduce aminte cu groază.

Alin Oprea a avut un mariaj cu Larisa, de care a divorțat cu scandal în 2020
Alin Oprea a avut un mariaj cu Larisa, de care a divorțat cu scandal în 2020

Alin Oprea, tranșant la adresa fostei soții

Separarea dintre Alin Oprea și Larisa Uță nu a fost una tocmai frumoasă! Aceștia s-au acuzat reciproc de infidelitate, ba mai mult, lupta pentru avere a stârnit și mai mult scandalul între aceștia.

Vorbim de bunuri în valoare de un milion de euro, care au ajuns, în cele din urmă, în conturile copiilor. Cântărețul s-a resemnat că nu mai are acces la munca lui de viață, așa că a fost nevoit să ia viața de la zero! Nu-i pare rău, însă, pentru că cei doi  ai lui sunt mai importanți decât orice pe lume.

Citește și: Alin Oprea, lovitură dură pentru fosta soție. Artistul face dezvăluiri despre femeile din viața lui

În spațiul public au apărut, recent, și unele declarații de la Nina Popescu, o femeie care susține că Larisa Uță ar fi avut o relație paralelă în timpul căsniciei, cu fostul său soț.

Contactat de Click! Alin Oprea ne-a mărturisit cât de mult și-a dorit o familie, în ciuda tuturor problemelor care au apărut între el și fosta soție. Nu-l surprinde nimic din ce a apărut, pentru că episodul nu ar fi fost singular.

Ups: Iubita lui Alin Oprea, apariție senzuală în cea mai decoltată rochie. Medana a arătat mai mult decât de obicei

„Eu am făcut pasul de a părăsi această căsnicie după 25 de ani în care, chiar dacă visul meu a fost o familie fericită și cu realizări în toate planurile, nu am trăit decât o mare dezamăgire.

Am dus o cruce extrem de grea atât de mult timp, numai și numai din iubirea fără margini pentru copiii mei. Eu am crescut fără tată și visul meu, de copil încă, a fost să am o familie unită și să fiu un tată cât mai bun pentru copiii mei.

Ei i-am oferit toată încrederea și libertatea din lume, nu am urmărit-o niciodată unde merge și ce face, pentru că scopul unei căsnicii nu este cu siguranță acela de a deveni detectiv pe urmele celuilalt, am fost de acord ca mama ei (n.r - fosta soacră) să locuiască cu noi, pentru a o scuti pe ea de treburile casei, am muncit personal zi și noapte, ani  la rând, la educația copiilor mei și rezultatele s-au văzut (n.r - ei terminând facultăți de muzică la Londra).”, a declarat Alin Oprea pentru Click!

Alin Oprea: „Peste aceste fapte, eu personal nu am putut trece”

De asemenea, simpaticul cântăreț ne-a mai spus cât de mult și-a iubit fosta soție și a răsfățat-o așa cum a știut, lucru pe care Larisa Uță nu l-ar fi apreciat. Evident, de cealaltă parte, fosta nevastă a făcut și ea, în trecut, declarații cu privire la viața alături de Alin, pe care l-a acuzat de violență fizică și verbală, plus că ar fi avut probleme cu alcoolul, lucru recunoscut chiar și de cântăreț. După ce a început relația cu Medana, Alin Oprea a renunțat la consumul de alcool.

„Nu am avut niciodată pretenția ca ea să își găsească un loc de muncă, deși recunosc că aș fi apreciat să aibă ea această inițiativă. Când te simți trădat și folosit, preferi mai bine să pui punct.

Însă nici nu a fost o nevoie stringentă, atât timp cât eu reușeam să acopăr mulțumitor toate cheltuielile, investițiile imobiliare, educația copiilor și toate vacanțele în străinătate.

Oricât a fost pentru mine de delicat, nu am luat decizia divorțului decât după ce copiii mei au devenit majori și după ce am aflat cu siguranță că fusesem "tradus" încă din primii ani ai căsniciei. Peste aceste fapte, eu personal nu am putut trece”.

Citeste si: Șoc pentru Alin Oprea! Tocmai a aflat cu cine l-ar fi înșelat fosta soție, care i-a dăruit doi copii

Click! spune - Cum s-a reinventat Alin Oprea?

Alin Oprea arată impecabil la vârsta de 50 de ani. Acesta a recunoscut public că în ultima perioadă a început să își acorde o mai mare atenție aspectului său fizic fapt pentru care are mare grijă la alimentația de zi cu zi.

De asemenea, Alin mărturisea, într-un interviu, că a renunțat și la consumul de alcool, asta după ce în urmă cu câțiva ani au apărut informații în spațiul public că ar avea probleme cu alcoolul.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net