Alina Radi, nașă de meserie. Se pregătește pentru 2 evenimente importante: „Mai am șapte finuți”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alina Radi (35 de ani) este o artistă timișoreancă cu suflet mare. Cântăreața a mărturisit în exclusivitate pentru Click! că în perioada care urmează o să fie nașă de botez de două ori, ceea ce o bucură foarte mult.

„S-a născut zilele trecute finuțul pe care eu trebuie să îl creștinez. O să fiu nașă de două ori anul acesta. Prima dată pe 7 iulie, la Timișoara, după care o să creștinez, în luna octombrie, în Germania. Pe lângă cei doi bebeluși ce urmează să îi botez mai am șapte finuți cu care și țin legătura. O să botez, pe viitor, câți vrea Dumnezeu în anii care urmează. Nu mi-am propus o cifră anume”, a spus Alina Radi pentru Click!

Spectacole pe bandă rulantă

Cântăreața este una dintre cele mai apreciate artiste de la ora actuală din Timișoara. Fapt pentru care are foarte multe solicitări, de proiecte, în perioada care urmează.

„Mă bucur că începe sezonul de evenimente, o să fie un sezon plin de evenimente pentru mine. Momentan am programate în jur de 30/35 de cântări ceea ce este bine. Mă bucur că oamenii îmi iubesc munca. Da, este adevărat că o să câștig dar și cheltuielile sunt pe măsură, nu doar încasez și atât”, a conchis pentru Click! Alina Radi.

Click! spune

Alina Radi a ajuns în vizorul presei datorită relației amoroase pe care a avut-o cu Nick Rădoi dar și calităților vocale ce le are. Plus că artista este și un munte de ambiție când vine vorba de băiețelul său Dario pe care îl crește din 2015 singură, de atunci când l-a născut.

„Pe <tatăl> copilului nu are rost să îl mai aduc în discuții, pentru că el nu există. Am mai spus asta, singurul tată al lui Dario este Radu (un prieten apropiat – n.r) care chiar se ocupă de el”, ne spunea recent artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net