Alina Vidican și Claude Senhoreti au aniversat 3 ani de căsnicie. Ce declarație de dragoste a putut să-i facă pilotul brazilian? „Sufletul meu pereche…”

Alina Vidican și Claude Senhoreti au sărbătorit trei ani de la nunta lor, eveniment care a avut loc în august 2021, în Florida, Statele Unite. Pilotul brazilian i-a transmis un mesaj emoționant de dragoste fostei soții a lui Cristi Borcea, pe rețelele de socializare. 

La cinci ani de la divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican își găsea o nouă dragoste în persoana fostului pilot brazilian Claude Senhoreti. 

Pe 27 august 2021, Alina și Claude s-au căsătorit, în Florida, Statele Unite, și de atunci sunt de nedespărțit. 

„Te iubesc mai presus de cuvinte!”

Și anul acesta, Claude a ținut să-i transmită Alinei, pe rețelele de socializare, un mesaj de dragoste, semn că fosta soție a lui Borcea l-a vrăjit iremediabil. 

„Aniversare fericită pentru cea mai frumoasă femeie care mi-a adus împlinire și bucurie în viață prin dragostea ei infinită. 

Uneori cuvintele sunt prea puține și nu pot descrie cât de mult însemni tu pentru mine, dar știu că cea mai bună decizie a vieții mele a fost să-ți încredințez ție inima mea. 

Ești cea mai bună prietenă, sufletul meu pereche, ești totul pentru mine. A fost o adevărată binecuvântare să te am alături de mine în toți acești trei ani și de abia aștept să-mi petrec toată viața împreună cu tine. Te iubesc mai presus de cuvinte!”, a fost mesajul omului de afaceri brazilian.

Alina Vidican și Claude Senhoreti locuiesc la Miami, în Florida, acolo unde s-a mutat în ultima perioadă ca să fie alături de ei și Melissa, fiica lui Cristi Borcea. 

„Am fost binecuvântați să fim împreună, am fost sortiți și este o adevărată plăcere să îmi împart viața cu ea. 

Nu m-am gândit că mă voi mai căsători în viața asta, dar am întâlnit-o pe ea, era foarte pasionată de mașini, mai ales de curse, și am zis că nu pot să las să treacă o asemenea femeie”, a spus Claude Senhoreti, după nunta cu Alina Vidican, la Pro TV.

La nuntă, frumoasa româncă a primit cadou din partea soțului ei o mașină de fițe ce valora peste 100.000 de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net